lutfen cvp verin:(maas kagidi )
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
Re: lutfen cvp verin:(maas kagidi )
slm arkadas mektubunu ellerine gecdigi bildiriliyor sindiden sonra tekrar incelemeye aliyorlar eger isdediklerini tam gonderdiysen bu asamadan sonra bir karar cikacaktir insallah olumlu olur
-
- Beginner
ayrica herkezin kandili mubarak olsun
-
- NT1
ben iste istediklerini veremedim.bu yuzden mektup yazdik ekstra zaman istedik.bakalim artik insallah veririler.bu hafta kagitlarim ala bilcem patronumdan..hayirlisi artik
-
- Beginner
ben olacagini dusunuyorum sizin mektup ellerine gecmis izin sezonu onlarda bunu biliyor zaten onun icin benimde basima geldi ama ben ne yapip edip zaman bitmeden ulastirdim ellerine onun icin bir sorun cikmamisti seninde cikmaz insallah
-
- Beginner
arkadasim olur insallah sizin patronunuz geldiginde hemen alip gonderirseniz olur zannediyorum
-
- NT1
ay insallah arkadaslar.bunu oyle cok istiyorumki...
dun gece 1è kadar dua ettim.rabbim herkezi sevdigine kavustursun...
dun gece 1è kadar dua ettim.rabbim herkezi sevdigine kavustursun...
-
- NT1
yahu milletin3 haftada vizesi cikiyor bizler bir senedir ugrasiyoz.ve hatta daha fazla ugrasanlar bile var sitede okuduguma gore.
allahim insallah ind bana ekstra zaman tanir ya.
pc lere virus girdiginden bnm sucum olmadigini anlar insallah ind.
su aksilige bakin ya bula bula beni buldu virus.belkide bu haftaya vize ciktigini ogrenecekdim
herseyde bir hayir vardir ama insan etrafindan duydukca uzuluyor be arkadaslar.
allahim insallah ind bana ekstra zaman tanir ya.
pc lere virus girdiginden bnm sucum olmadigini anlar insallah ind.
su aksilige bakin ya bula bula beni buldu virus.belkide bu haftaya vize ciktigini ogrenecekdim
herseyde bir hayir vardir ama insan etrafindan duydukca uzuluyor be arkadaslar.
-
- Mezun-NL
merak etme arkadasim ind eksik evrak konusunda problem cikarmaz ama ne kadar gec giderse senin isin o kadar cok uzun surer,yani patronun sana o belgeyi verene kadar zaman gecer ,sende o verince postalarsin ve isleme girer,ama islerin gec yapilir
-
- NT1
selam arkadaslar..
dun ind beni isyerinden aradi.pazartesiye kadar zaman verdi
bende yarin aliyorum kagitlarimi yarin ins.ins ins yarin gondercem kagitlarimi.
dosyama bakan kisi patronuma demis dosyayi kapatcm demis.kagitlarda gelsin simdilik olumlu demi.
insallah artik olumlu olup vize ciksinda bnde bayram oncesi esime kavussam yuzumuz gulsunnn...
rabbim herkezi sevdigine kavustursun....
dun ind beni isyerinden aradi.pazartesiye kadar zaman verdi
bende yarin aliyorum kagitlarimi yarin ins.ins ins yarin gondercem kagitlarimi.
dosyama bakan kisi patronuma demis dosyayi kapatcm demis.kagitlarda gelsin simdilik olumlu demi.
insallah artik olumlu olup vize ciksinda bnde bayram oncesi esime kavussam yuzumuz gulsunnn...
rabbim herkezi sevdigine kavustursun....
-
- NT1
sizce bu olumlu olumszmu?