ev bakmaya cagiriyolar
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
ev bakmaya cagiriyolar
herkese slm sonunda bekledigim sey oldu ev bakmaya cagiriyolar ancak onumuzde daha 6 kisi var acaba o evi bize verirlermi cok istiyorum o evi arkadaslar lutfen dua edin benim icin allah rizasi icin su evi bana versinler bu sali bakcaz diger alti kiside gelip bakcakmi acaba insallah gelmezler bize verirler bu evi en cok kaynanamlarla bir oturdugum icin istiyorum biktim ev ev ustune olmuyo acaba bu evi vermek icinmi cagiriyolar ama daha 6 kisi var of kafayi yicem ev ev diye noglur dua edin birde fikir verin verirlermi acaba evi herkesin ne derdi varsa allah yardimciniz olsun
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: ev bakmaya cagiriyolar
gonca yazdı:herkese slm sonunda bekledigim sey oldu ev bakmaya cagiriyolar ancak onumuzde daha 6 kisi var acaba o evi bize verirlermi cok istiyorum o evi arkadaslar lutfen dua edin benim icin allah rizasi icin su evi bana versinler bu sali bakcaz diger alti kiside gelip bakcakmi acaba insallah gelmezler bize verirler bu evi en cok kaynanamlarla bir oturdugum icin istiyorum biktim ev ev ustune olmuyo acaba bu evi vermek icinmi cagiriyolar ama daha 6 kisi var of kafayi yicem ev ev diye noglur dua edin birde fikir verin verirlermi acaba evi herkesin ne derdi varsa allah yardimciniz olsun
slm sana sonuna kadar katiliyorum arkdsm,ins ins ins evi size verirler,ama bu olmassada uzulme cunku bukadar yakinlasmissaniz sira konusunda,siz bi ev begenene kadar yakin tarih araliklariyla ev gosterirler size en on siralarda oldugunuz icin,allah gonlunuze gore versin arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Beginner
sagol sansli kardes allahim bu ev cikmamasi insani nasi zor duruma sokuyo iki senedr bekliyorum ev ciksin diye bu 3 uncu sene olcak kaynanamlarla e biktim artik yeter diyorum ama iste sonunda geldi woning netden eve gelip bakabilirsiniz diye hotmaile bende zannettim ev cikti havalara uctum ama sonra ogrendim daha 6 kisi var onumuzde bu sali bakcaz allahim sansli kardes dua et sen herseyi biliyosun burda verirlermi sence evi o 6 kiside bakmaya gelcekmi of of allahim yardim et
- sansli
- Ogretmen
gonca yazdı:sagol sansli kardes allahim bu ev cikmamasi insani nasi zor duruma sokuyo iki senedr bekliyorum ev ciksin diye bu 3 uncu sene olcak kaynanamlarla e biktim artik yeter diyorum ama iste sonunda geldi woning netden eve gelip bakabilirsiniz diye hotmaile bende zannettim ev cikti havalara uctum ama sonra ogrendim daha 6 kisi var onumuzde bu sali bakcaz allahim sansli kardes dua et sen herseyi biliyosun burda verirlermi sence evi o 6 kiside bakmaya gelcekmi of of allahim yardim et
arkdsm kendinde soyluyosun 2 senedir bekliyorum diye nl deki ev sistemi gercekten berbat,bende ev duzenli dolduruyorum 1 seneye yakindir ama hala 200 kusurlerde siramiz,yani onunuzdeki 6 kisiden 1 nin bile geldigini dusunursen bide ev iyiyse,sana o kisinin bi sebepten dolayi evi begenmemesi (mesela kapinin kenarinda gorunmicek kadar kucuk bi cizik olmasi) icin sans dileyebilirim,ama diyorumya o ev senin kismetindeyse o evde huzurlu mutlu olabileceksen bi sekilde sana verirler zaten ama olmassada uzulme cunku diyorumya cok onlere yaklasmissiniz bu ev olmassa 2 hafta bilemedin 3 haftaya yine cagirirlar baska bi ev icin. bakarsin o daha iyi bi ev olur sansina,bian once ayrilmak istemenide ayrica cok iyi anliyorum ne kadar iyi insanlarda olsalar insan esiyle dogacak cocuklarriyla basbasa olmak evinin icinde rahatca ve ozgurce dolasmak ister,(allahtan benim kaynana tr de)
sende kendi evine cikarsin ins ins ins en kisa zamanda arkdsm,,,ama ben biseyi ne zaman cok fazla istesem onun olmadigini gordum fazla dusunme rabbim hayirli olani versin arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)
-
- Beginner
cok sagol icime biraz su serptin insallah kapilarda cizik vardrda digerleri kabul etmez evi of napim insan umitleniyo bu ev olmazsa cok uzulecegim bi kesin of benimde hakkim degilmi bi evimin olmasi yani BENIM DIYEBILECEGIM BI EVIM NIYE YOK kimse ayni evi kimseyle paylasmasin cok zor cogunluga ayak uydurmak zorundasin uydurmassan dislanirsin allahim yardim etsn napalim olacakla olecege care yok hayirlisi olsun hayirliysa olsun icimde gidiyo ah i verseler o evi ne cok hevesim var hepsi icimde sakli allahim ne olur su evi bana nasip et allah sanada yardim etsin sansli kardes sen ayni evde oturmuyosun demi ay ne guzel
- sansli
- Ogretmen
rabbim butun dualarini kabul eylesin ins ins ins,,,gercekten ben tr deyken 1 sene kaynim eltim kaynanam biarada kaldim senin ne demek istedigini cok iyi anliyorum,dediklerine harfi harfine katiliyorum,dediklerin cok dogru allah im ins ins ins o evi sana nasip etsin amin amin amin,,,kayinbabam 25 seneden fazla olmus rahmetli olali allah rahmet eylesin ama tanimadigim halde onun yasamasini isterdim,kaynanamda tr de yani ayni evde oturmuyorum rabbim en kisa zamanda sanada nasipeder ins ins ins,,,gonca yazdı:cok sagol icime biraz su serptin insallah kapilarda cizik vardrda digerleri kabul etmez evi of napim insan umitleniyo bu ev olmazsa cok uzulecegim bi kesin of benimde hakkim degilmi bi evimin olmasi yani BENIM DIYEBILECEGIM BI EVIM NIYE YOK kimse ayni evi kimseyle paylasmasin cok zor cogunluga ayak uydurmak zorundasin uydurmassan dislanirsin allahim yardim etsn napalim olacakla olecege care yok hayirlisi olsun hayirliysa olsun icimde gidiyo ah i verseler o evi ne cok hevesim var hepsi icimde sakli allahim ne olur su evi bana nasip et allah sanada yardim etsin sansli kardes sen ayni evde oturmuyosun demi ay ne guzel
hollandadayim(2008-5)
-
- Beginner
dualarin icin cok sagol insallah rabbim beni goruyo ins ins insallah sali gunu hayirli bi haber aliriz evi verirlerse hemen uraya yazarim ama vermezlerse yataklara duserim kesin butun umudum kirilir allahim su umidimi kirma noglur allahim noglur sen kurtulmussun banada dua et kurtulmam icin tamam cok kotu insanlar degiller ama cok iyi insanlarda degiller of biktim be arkads
- sansli
- Ogretmen
rabbim kabul eder ins ins ins arkdsm,,,sakin oyle dusunme yataklara duserim fln diye diyorumya en kotu ihtimali duusn olumlu olursa supriz olur,hemde bundan sonra size bu olmassa cok ev cikar bilen biirine sor istersen bu olmassa yine on siralarda duruyosunuz ve doldurdugunuz evlerin uygun olanlarini siz birini begenene kadar gosteriyolar,,,umudun fln kirilmasin sakin,,,umut olmassa hayattan zevk alamayiz,tabiki biz gelinler hep ayni dertten muzdaripiz ne kadar iyide olsa adini koymuslar bikere kaynana kayinbaba demi,biyerde kaynanalik taslicaklari tutuo,sen icini rahat tut uzme kendini,umarim ve eminim en kisa surede bi ev sizin olur sadece BENIM diyebilecegin bi evin olur arkdsm,,,gonca yazdı:dualarin icin cok sagol insallah rabbim beni goruyo ins ins insallah sali gunu hayirli bi haber aliriz evi verirlerse hemen uraya yazarim ama vermezlerse yataklara duserim kesin butun umudum kirilir allahim su umidimi kirma noglur allahim noglur sen kurtulmussun banada dua et kurtulmam icin tamam cok kotu insanlar degiller ama cok iyi insanlarda degiller of biktim be arkads
hollandadayim(2008-5)
-
- Beginner
cok sagol arkadsim ay nasi icimi ferahlattin simdi biraz uyuyabilirim hic uykum yoktu valla gercekten baska bi evmi gosteriyolar ozaman o evimi veriyolar ay allahim ins ben yatiyorum sansli kendine iyi bak iyigeceler cok memnun oldum seni tanidigima ins allahim dua etmeyi unutma hadi doeiii
- sansli
- Ogretmen
evet arkdsm o olmassa 2 haftaya bilemedin 3 haftaya baska bi ev gosteriolar,duzenli ev doldurmaya devam etmen gerek,,,iyi uykular arkdsm icin rahat olsun sanada bi ev cikicaktir benim diyebilecegin,,,sende kenndine iyi bak arkdsm,,,tabiki dualarimiz senin benim gibi tum gelinler icin,,,doeiigonca yazdı:cok sagol arkadsim ay nasi icimi ferahlattin simdi biraz uyuyabilirim hic uykum yoktu valla gercekten baska bi evmi gosteriyolar ozaman o evimi veriyolar ay allahim ins ben yatiyorum sansli kendine iyi bak iyigeceler cok memnun oldum seni tanidigima ins allahim dua etmeyi unutma hadi doeiii
hollandadayim(2008-5)