ev bakmaya cagiriyolar
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: kırsehır
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: ev bakmaya cagiriyolar
Allah ev bekleyenlere yardımcı olsun ben daha oraya gelmeden sıkıntı ıcıne gırdım kayın babamın yanında nasıl kalacam dıye evın nezaman cıkacagıda bellı degıl ınsan strese gırıyor
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
-
- Beginner
slm evet arkadaslar evin cikmamasi buyuk problem burda
esim baya zamandr yazili eve daha yeni 6 inci siraya dustuk dusun yani evinizi esinize ayarlatip oyle gelin arkadslar yoksa benim gibi kaynana kayinbaba kayinlarla birarada yasama salakligi yapmayin ev alabilirsin fakat maasina gore bankadan kredi veriyolar eger maasin dusukse kredide vermiyorlar malesef esim 1500 net aliyo fakat kredi vermiyo banka bizde ev alamiyoruz sira bekliyoruz allahim duaniza ihtiyacim var dua edin arkadslar su evi versinler bana
esim baya zamandr yazili eve daha yeni 6 inci siraya dustuk dusun yani evinizi esinize ayarlatip oyle gelin arkadslar yoksa benim gibi kaynana kayinbaba kayinlarla birarada yasama salakligi yapmayin ev alabilirsin fakat maasina gore bankadan kredi veriyolar eger maasin dusukse kredide vermiyorlar malesef esim 1500 net aliyo fakat kredi vermiyo banka bizde ev alamiyoruz sira bekliyoruz allahim duaniza ihtiyacim var dua edin arkadslar su evi versinler bana
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
- İletişim:
aaa yeter ev kirizine bende girmisim zaten . 6 kisiye sukret bencede valla. hem kaynanalarda olmanada sukret bence ablam . benim gibi bir bekar pansiyoununda kalsan elin adamlari ile napardin acaba . rahatca dus yapmayi ozledim be yok bacim sen sabirli ol yinede
allah gonlune gore versin
allah gonlune gore versin