hollandaya gelmis ve kursa gidecek olan arkadaslara duyuru..

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: hollandaya gelmis ve kursa gidecek olan arkadaslara duyuru..

Mesaj gönderen sansli »

unal1981 yazdı:slm arkadaslar iki haftaonce testten gectim seviye tespit icin ne kadar hollandaca biliyorum diye seviye testi yapilan yerin adi MR.DUTCH orda girdim iyi gecti cevap bekliyorum kursa baslamak icin ...herkese basarilar

arkdsm bisey sormak istiyorum sen sinava girip kazanip geldinn demi,eger oyleyse bana hangi kursa gidecegimi ayarlamak icin test ffln yapmadilar size yapmislar oyuzden sordum bana sadece eylulun 23 unde su okula dil kursuna baslicaksiniz dediler daha dogrusu o okulu ben sectim bana yakin oldugu icin,,,bilgilendirirsen sevinirim,,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

unal1981
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen unal1981 »

evet arkadasim sinavi kazanip geldim esim burali bana belediyeden dediler bir yillik oturum kartimi alidigim zaman dediler bu adrese gideceksiniz orda test yapilacak sonra okula gideceksiniz dediler
test bitti iki hafta once yakinlarda gelelbilir bir haber ama senin durumunu bilemiyorum cunku her belediye farkli calisiyor o yuzden senin okul rotterdamdami acaba insallah yakinda baslarsin
basarilar

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

unal1981 yazdı:evet arkadasim sinavi kazanip geldim esim burali bana belediyeden dediler bir yillik oturum kartimi alidigim zaman dediler bu adrese gideceksiniz orda test yapilacak sonra okula gideceksiniz dediler
test bitti iki hafta once yakinlarda gelelbilir bir haber ama senin durumunu bilemiyorum cunku her belediye farkli calisiyor o yuzden senin okul rotterdamdami acaba insallah yakinda baslarsin
basarilar
benim esimde oz degil ama nl vatandasi,,,bana oturum kartim icin mektuplar geldi,uc tane ilki oturumumun kabul oldugunu yaziodu ikincisinde kagitlarimizin isleme alindigini ucuncu mektubu beklememizi orda karti almaya giderken neler goturmemiz gerekio onlari belirteceklerini soyledikleri mektup ve ucuncu mektupda randevvu gununu vermisler saatini vermislerdi ve o saatten oncede okulla ilgili bilgi vereceklerini belirtmislerdi yani oturum kartimi almaya gittigim gun belediye ve ind loketleri bi binanin icinde,once belediye loketine girip okul icin bilgi aldik sadece bilgi alacagmizi sanmistim ama okulumuda hemen ayarladilar su gun su tarihte okula baslicaksin dediler bana en yakin iki okulu gosterdiler ve ben en yakin olanini sectim yurume mesafesinde olani,,,gerci ikisindede yurunur ama bunda 5 dk lik mesafe oburude 15 dklik fln herneyse,sectim baska birsey demediler 150 euro kitap ve okulda bilgisayar kullanabilmem icin para yatirmam gerektigini baska bisey gerekmedigini soylediler,,,sonra karsi lokete gectim ve kartimi aldim evimegeldim hepsi bu.denhaag da okulum benim, neden degisik oluyo anlamadim,bide kac sene okula gideceginiz belli oldumu peki bana 1 yil verdiler okulu ama ben 3,5 sene icinde nt 2 yi vermemiz gerek diye biliyorum,,,saygilar,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön