ACILLLLLLLLLLLLLLLL BANA CEVAP VEREBILIRMISINIZ DENEYIMLI ARKADASLAR BURADA YAZILI EVRAKLARIN DISINDA BASKA BIRSEY FALAN ISTERLERMI YADA VIZEYI ALAMAM GIBI BIR DURUM OLABILIRMI COK SENEDIR UGRASIYORUM SONUNDA VIZEM CIKTI AMA ENDISELIYIM FAZLA BIR EVRAK ISTEMEDILER
Uyari= Konu ile baslik uyumsuzlugundan; dolayi konu kilitlenmisdir
ACiLLLLLLLLLLLLLLLLL BANA CEVAP VEREBILIRMISINIZ
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Re: ACiLLLLLLLLLLLLLLLLL BANA CEVAP VEREBILIRMISINIZ
lora ne istiyon anlasilmiyo.vizen cikti heralde hayirli olsun.vizeni almaya giderken ne lazim onumu soruosun?ara onlara sor kardesim.en net bu.panik yok. allah kolaylik versin
-
- Beginner
selam tsk ederim
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
rica ederim.panik yapma vizen cikmis ne guzel.ara elciligi pasa pasa,,,gerile gerile benim vizem cikmiz,gelirken hangi belgeler gerekli de.onlar soyler sana.budur hayirli bayramlar