hollanda da surucunun ehliyetini almak icin surucunun hatasi neler olmalidir?
120 lik yolda 170 ile giderse ehliyet alinma riski varmidir?ve bu ehliyet alinmasi kac ay veya yil surer? bilgisi olan arkadasim varsa paylasirsa sevinirim...
hollanda da surucunun ehliyetini almak icin hatasi nelerdir?
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: kirsehir
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Apeldoorn
hollanda da surucunun ehliyetini almak icin hatasi nelerdir?
İyilik yap denize at , balık bilmezse Halik bilir...
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: soruma cevap verebilirmisiniz?
mstosman yazdı:hollanda da surucunun ehliyetini almak icin surucunun hatasi neler olmalidir?
120 lik yolda 170 ile giderse ehliyet alinma riski varmidir?ve bu ehliyet alinmasi kac ay veya yil surer? bilgisi olan arkadasim varsa paylasirsa sevinirim...
tabiki ehliyete calisirken direksiyon dersi alirken yada direksiyon sinavinda 120lik yolda 170le gidersen alamazsin arkdsm,,,hatalar nelerdir tam bisey diyemem ama,bikere teoriye kendiniz iyi calismaniz gerekir,,,kurallari,levhalari,yoldaki cizgileri,herseyi olabildigince cok ogrenmeniz gerekir,,,ehliyeti alma surecine gelince bu kisiye bagli cabuk ogrenebilirseniz 30 derste 40 derste ogrenebilirsiniz,ama cabuk ogrenemezseniz bu dersler baaya uzun surebilir,,,yani ay yada yil olmasi size bagli bisey,,,umarim yardimci olmustur bilgiler,,,kolay gelsin arkdsm,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09