Arkadaş lar oturumu aldım(Aciiil Yardım)

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
bodrumlu
Beginner
Beginner

Arkadaş lar oturumu aldım(Aciiil Yardım)

Mesaj gönderen bodrumlu »

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: Arkadaş lar oturumu aldım(Aciiil Yardım)

Mesaj gönderen sansli »

hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Mesaj gönderen nevilen »

sy bodrumlu
sahsimdan rutbeli sansli kardesimin soyledigi gibi,forumda ara bolumunden sorularinin cevaplarini bulabilirsin.ben su an anliyamadim tam ama hollandaya basvuruosan sol ust tarafta ''forum''bolumunden hollnada yada belcika bolumunu bulabilirsin.vize islemlerin shengen ulkeleri icin zaten standarttir.su an evraklari tekrar tekrar yazmak sadece actiginiz topici kapatir.ugur abi musade etmez sanirim buna cunku hersey geregince yazior.umarim forumda bulabilirsiniz.yada www.iks.com.tr adresine girip ordaki noyu arayip teleseketeri dinleyebilirsin.onlar gerekeni soyler.eger gercekten anlayamasaniz,buraya yazin lutfen cunku buislemlerin egitimle ilgisi yok,insan algiliyamiya bilio,sansli kardesim yada ben geekn cevabi en kisa zamanda vermeye,yardimci olmaya caisiriz.
allah kolaylik versin

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

oncelikle estagfurullah arkdsm,bende yasaya yasaya ogreniyorum dedigim gibi,,,simdi arkdsmzin sorusuna geliince simdi herkesten farkli evraklar istedikleri icin simdi ne desek bos arkdsm,,,en mantiklisi yine dedigim gibi vizenizi almaya gitmek icin randevu almaniz gerekiyo bunun icin aradiginizda zaten size ne istticeklerini soylicekler,bide tr den basvurmak nl den basvurmakda degistirio istenilen evraklari...umarim birazda olsa yardimimiz dokunmustur arkdsm,,,tekrar tekrar ayni sorulari sormak icin basliklar acildiginda ufos abimiz ve geluk ablamiz basligi kilitleme yada uyari verme zorunda kaliyolar ve gercekten kisinin actigi baslik kilitleenince insan ister istemez niye kilitlendiki bikere cvp verilse nolcakki diye dusunup uzulebilliyo,oyuzden osekilde bi cvp yazmistim arkdsmza ama kusturduysek yada uzduysek ozur dilerim kendi adima,,,umarim yardimci olabilmisizdir,,,kolay gelsin arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön