:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
selam alper gozun aydin gelmissin sevindik adina..
bende yaklasik 6 ay oldu geleli suan ikinci oturumu bekliyorum bir hafta sonra 5 yillik verirlerse insallah hollandaya basvurucaz.. bu konuda bazi arkadaslar yardimci oldular ama ben tam olarak
bilgi alamadim,, sekerpinari ozel ileti yazdim fakat cvp vermedi? bu konuda bilgisi olanlar beni bilgilendirirse cok memnun olurum,,
bana once 5 aylik oturum verdiler orange renginde,, ardinda 5 yillik alirim diye dusunuyoruz ama bazi soylentiler var belki 1 yillik alirsin diye bu konuda bilgisi olan soylesin lutfen cunku zamanimiz cok az kaldi bir hafta sonra gidiyoru belediyeye belki itirazda edebiliriz bir yillik verirlerse,,
cvp bekliyorum arkadaslar bilgisi olanlardan simdiden tskkurler/...
bende yaklasik 6 ay oldu geleli suan ikinci oturumu bekliyorum bir hafta sonra 5 yillik verirlerse insallah hollandaya basvurucaz.. bu konuda bazi arkadaslar yardimci oldular ama ben tam olarak
bilgi alamadim,, sekerpinari ozel ileti yazdim fakat cvp vermedi? bu konuda bilgisi olanlar beni bilgilendirirse cok memnun olurum,,
bana once 5 aylik oturum verdiler orange renginde,, ardinda 5 yillik alirim diye dusunuyoruz ama bazi soylentiler var belki 1 yillik alirsin diye bu konuda bilgisi olan soylesin lutfen cunku zamanimiz cok az kaldi bir hafta sonra gidiyoru belediyeye belki itirazda edebiliriz bir yillik verirlerse,,
cvp bekliyorum arkadaslar bilgisi olanlardan simdiden tskkurler/...
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
tesekkurler darin ya bende pollis benkliyorum ondan sonra 5 yilliki oturum alicam kanun degism artik 1 yillik degil direk 5 yillik veriyolarmis sende direk 5 alirsin bence simdi sen neden nl ye gecmeyi dusunuyoun benimde aklimda var bu fikir ama bilmiyorum cunku burda kimsem yok hepsi nl de cok yalnizim burda ve nasil oluyo nl ye gecmek kolaymii zormu ne yapmak lazim bana biraz anlatsana
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
slm alper ne zaman gelmis bu kanun ya ben 1 ay once aldim oturumu hatta 2 ay olucak direk 1 yillik verdiler..hollandada bi avukat buldu annem bu islerle ugrasan isinde cok iyiymis istersen ismini ogrenirim annemden veririm sana ok..bide duydugum bi habere gore turk bi milletvekili bu belcikadan gecmeyi engellemeye calisiyormus..isalla biz gecene kadar bise olmaz
- alper68
- Mezun-BE
ben de gecmeyi dusunuyorum artik burda cok sikinti bekliyo beni ve esimle belediyeye gittigimde direk 5 yillik vericez dediler bilmiyorum prenses nasil olucak bi fikrim yok ya bide su isi bana biri anlatsin bende hollandaya gecmeye karar verdim
-
- Beginner
alper sana direk 5 yillik vermeleri imkansiz cunku herkese once ya 5 aylik yada bir senelik veriyorlar,, bende bes yillik alirim diye umut ediyorum insallah ama bellide olmaz bi bakarsin 1 yillik vermisler.. bizim burada kalmamizin hicbir anlami yok esim nl vatandasi oranin dilini biliyor ve burada hickimsemiz yok,, bulundugumuz yerde fransizca konusuluyor onun icin cok zorluk cekiyoruz
5 yillik alir almaz hemen hollandaya yaziliriz.. fazla bi zorlugu yok bu isin 5 yillik oturumunu aldiktan sonra hollandadan once bir ev buluyorsunuz dazha sonrada belediyeye gidip yaziliyorsunuz,,
esin nl vatandasi onun zatern hicbir zorlugu olmaz sadece yazilir,, sanada ilk etapta 6 aylik oturum verirler daha sonra yani 2-3 ay sonrada basvurunun kabul edilip edilmedigi belli olur,,
bunlari burada yaklasik 2 ay once ''bejeke'' diye bir arkadas bana anlatti oda nl ye gidip yazildi,,
simdilik bukadar yeterli sanirim,, ben sekerpinarindan haber alamiyorum sitede degil heralde?
neyse tekrar gorusmek uzere hoscakalin
5 yillik alir almaz hemen hollandaya yaziliriz.. fazla bi zorlugu yok bu isin 5 yillik oturumunu aldiktan sonra hollandadan once bir ev buluyorsunuz dazha sonrada belediyeye gidip yaziliyorsunuz,,
esin nl vatandasi onun zatern hicbir zorlugu olmaz sadece yazilir,, sanada ilk etapta 6 aylik oturum verirler daha sonra yani 2-3 ay sonrada basvurunun kabul edilip edilmedigi belli olur,,
bunlari burada yaklasik 2 ay once ''bejeke'' diye bir arkadas bana anlatti oda nl ye gidip yazildi,,
simdilik bukadar yeterli sanirim,, ben sekerpinarindan haber alamiyorum sitede degil heralde?
neyse tekrar gorusmek uzere hoscakalin
- alper68
- Mezun-BE
valla darin bi fikrim yok bana belediyedeki kadin dedi 5 yillik verecez diye bilmiyorum artik eger bende 5 yillik alirsam hemen nlye gecmek icin ugrasacam olurda 5 yillik verirlerse hemen bi hafta icinde gecebilirmiyim arkadaslar
- alper68
- Mezun-BE
arkadaslar bu sabah polis geldi ve belediyeye gittim direk 5 yillik oturum alicagimi soylediler iki yada uc hafta icinde gelirmis ve 10 euro odedim dil okulu icin bi kagit verdiler onuda haftaya halledecem ins simdilik bu kadar gorusuruz
-
- NT1
- Mezun-BE
valla hic bisey istemediler esim calisiyo ya ondan baska bisey gerekmiyo onemli olan bu
-
- NT1