Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
Re: EN MUTLU GÜN VİZEM CIKTI (ALPER68)
slm sinoeko bende eylulde aldim oturumumu banada 1 yillik verdiler 1 sene sonra 5 yillik dediler
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
prenses sen hollandadan mi gecmistin senin vizeni aldigin zamanlarda hep bir yil veriyolardi sonra 5 yil veriyolardi ama simdi direk bes yil veriyolar
- sinoeko
- Mezun-BE
asgol prenses napalim bizde 1yil sonra tekrar giderizprenses yazdı:slm sinoeko bende eylulde aldim oturumumu banada 1 yillik verdiler 1 sene sonra 5 yillik dediler
>>Sino = Eko<<
-
- Gonullu
slm alper evet ben hollandadan gecmistim ve belcikayi sevmedimm 5 yillik oturumu alinca hemen hollandaya geccem..hayirdir alper iyimisin herseyii unutuyonn??
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
ya prenses ne bilim iste kim ne yapiyo kim ne ediyo bide bir suru yeni kisiler var onlarin problemlerinecevap verince kim ne yaptiydi kim ne ettiydi karistiriyorum artik prenses ben su an hollandadayim ve burda belediyeye gittim arastiriyorum bi dediler bes yil verriz sana bi dediler bir yil verriz tam kesin bilmiyo belediyedekiler ind den randevu alip basvuru yapicam buraya ozaman kesin belli olur ama su an belcikada ehliyetimi degisitirmek icin verdim onu bekliyorum ehliyeti alir almaz hemen buraya yazilacam prenses son durum bu bende
- mad_love
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Gent
hayirli olsun alper 68
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: KONYA
- Yabanci_Ulke: NL-AMSTERDAM
slm alper ve ayrica tebrikler cok uzun sure beklemissin.insallah bundan sonra esin ve kizindan asla ayri kalmazsin ben 2.5 ay gibi tr de bekledim inanki arkadasim bana 2.5 yil gibi uzun geldi.neyse hayirlisiyla vizen cikmis gozun aydin arkadasim.umarim tum mutluluk kapilari bu andan itibaren sana acilir rabbim hickimseyi sevdiklerinden ayri koymasin .sabrin icinde tebrikler gercekten taktir ettim.beklemek zordur.ama direncini kaybetmemis ve suan mukafatini doya doya yasiyorsun.tekrar tebrikler
-
- Mezun-NL
alper kardesim bende ekimde hollandaya geldim.belediye bana 6 aylik oturum verdi ve 1 yillik oturum kartin en gec 3 ay icerisinde adresine gelir ve bu 3 ay surec icinde 1 yillik oturum kartim olmadigi icin okuluda beklemeye aldik daha dogrusu kart olmadan okul olmazmis dogrumu????? bune ya bu 6 ay ve sonra 1 yillik ve 1 yil sonunda 5 yillik oturum verecekler resmen iskence .benim esimde hollanda vatandasi neyse hayirlisi bakalim.rabbim hepimize yardimci olsun
.
.
-
- Mezun-NL
slmlar neyse arkadaslar nihayet demin 1 yillik oturum aldigima dair kagit geldi hayirlisiyla pazartesi gidip alayim ve ardindan okul kayitlarima baslayacam alper kardesim benimde en mutlu oldugum gun bugun cunku evde oturmak bezginlik verdi.insaallah sinifimda cok turk arkadasim olur ve umarim konyali olan arkadaslarda olur;hadi hayirlisi bakalim herhalde ind sabahki sitemim duyduda gonderdi neyse hepinize kolay gelsin arkadaslar.aslinda cok iyi oldu bunaldim burda danimarkaya gidecektim zaman gecsin diye artik dil okulum olursa dk ya gitmeme bile gerek kalmaz,evde oturmaktan iyicene bikmistim.
-
- Gonullu
hmm olabilir ya insanlik halii suan kafanda hollandaya gecmek var cok islerle mesgulsun anliyorumm ama ben seni hic unutmam walla senin bana coook yardimin oldu bu belcikayla ilgili hicbise bilmiyodumm ben ankaradayken kagitlari apostil yaptircagimi bilmiodum sen soylemistinn hersey icin Allah razi olsunn isalla en kisa zamanda gecersin hollandaya..biliyosun bende geldigimden beri hollandada kaliyorum ama bu aralar belcikadayim haftada 4 gun okula gidiyorumm..subatta bitecek..isalla bende 5 yilligi alirimda bende gecerim biranonce hollandaya neyse arkadasimm kendine cook iyi bakk hersey gonlunuzce olsunn.alper68 yazdı:ya prenses ne bilim iste kim ne yapiyo kim ne ediyo bide bir suru yeni kisiler var onlarin problemlerinecevap verince kim ne yaptiydi kim ne ettiydi karistiriyorum artik prenses ben su an hollandadayim ve burda belediyeye gittim arastiriyorum bi dediler bes yil verriz sana bi dediler bir yil verriz tam kesin bilmiyo belediyedekiler ind den randevu alip basvuru yapicam buraya ozaman kesin belli olur ama su an belcikada ehliyetimi degisitirmek icin verdim onu bekliyorum ehliyeti alir almaz hemen buraya yazilacam prenses son durum bu bende