sorun belki cahil olmamiz degil kendimizi alim sanmamiz...
''okumak cehaleti aliyoda......(bir hayvan turu) baki kaliyo''
dogru heralde.
biz burda birseyler alip verme icin bulunuyoruz.
paylasmak icin,ogrenmek icin vs..
size forumda eglenceler dilerim.
iyi paylasimlar dostum.
sevgilerimle;
nevilen
takmayın kafaya dusuncelerı
Moderatör: sansli
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Re: takmayın kafaya dusuncelerı
sevgili abdullahblue yazdı: ....bende sana cevap hakki doguracak bir yazi yazdigimi goremedim neden uzerine alinmissin onuda anlamdim.eger dikkatli okuduysan sadece konu basligina uygun diye buraya yazdim ne yani Ahmet Mehmet Osman vs.mi demem gerekiyordu....uzerine alindin ve cevap yazma ihtiyaci duydun
bu arkadas bu yazilari bana yazmamis.bak oyle diyo yazisinda.
ee burda konusan sen ben ve o arkadas.
oncelikle kullanmis oldugun cumle cok tehlikeli,yasamlarini bir hollandali ile birlestirmis insanlarin da oldugunu sakin unutma!Bende onlardan biriyim ve hem hakaret ediyorsun hem de cozumu onlarda ariyorsun bu hicte mantikli degil.Haa sozum butun hollandalilar icin degildi dersen o zaman cumlelerine dikkat ederek yaz herkesi ayni kefeye koyma!
30km hizla arac surulmesi gereken yerlerde 50km hizli surelim bakalim ne olacak ne diyecez trafik polisine eee ben turkiyede b.....................anlariz.
Unutmayalim ki turkiyede yasamiyoruz artik baska bir ulkedeyiz ve buranin kurallarina uyacagiz kardesim lama cimi yok!yok olmaz ben istedigim gibi yasayacam dersen sonuclarina da kat-la-na-ca-giz!
Yok erkek erkekle evleniyormus yok bu nasil bir ulke yok soguk yok bilmem tezek kokuyor yok kursu begenmedim yok bu nasil bir dil yok cok yagmur yagiyor yok bilmem ne!birakalim boyle seyleri.uyumsuzlar yuzunden zaten her yil yeni yeni kanunlar cikartiyorlar simdi d.............
o zaman su cumleleri sanaydi.cunku en ustte yazdigim gibi;
....bende sana cevap hakki doguracak bir yazi yazdigimi goremedim neden uzerine alinmissin onuda anlamdim.eger dikkatli okuduysan sadece konu basligina uygun diye buraya yazdim ne yani Ahmet Mehmet Osman vs.mi demem gerekiyordu....uzerine alindin ve cevap yazma ihtiyaci duydun
hitabi bu yonde.yada karistirdi kime ne demek istedigini.
yada neyi kime demek istedigini.
artik siz bulun kim hakli
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam