Merhaba arkadaslar,
Oncelikle sizleri azminizden dolayi gercekten tebrik ediyorum ,onca olumsuzluklara ragmen bir cati altinda olmamizi sagladiginiz icin tesekur ederim.
Ben polis olmak icin solicitatie yaptim ve yakinda voorlichting avond a gidicegim.bu sinavlar hakkinda bilgisi olan varmi zor oldugunu duydum ve bir suru testlerden gececegimi ogrendim.bana bu konuda bilgi verirmisiniz?yada solicitatie brief ornegi olan varmi?
tesekurler,sevgi ve saygilarimla
Saadet
polis sinavi
Moderatör: sansli
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: polis sinavi
bu arada sollicitatiebrief icin asagidaki linkde bazi bilgiler var..!
umarim isine yarar..!
http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=39&t=440
kolay gele
umarim isine yarar..!
http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=39&t=440
kolay gele
-
- Mezun-NL
Merhaba Saadet kardesim,
Umarim Polislik sinavini kazanirsin. En son televizyonda haberlerde izlemistim, Hollandada yabanci Polislere ihtiyac var, o yuzden yabancilarin ilgisini cekmemiz lazim diyorlardi. Yabanci polislere ihtiyacin sebebide bu polislerin yabanci criminellerle daha iyi iletisim kurabildiklerini arti bu criminellerin yabaci polislere daha fazla empati duyduklerini soyluyorlardi...
Sana tekrar basarilar diliyorum.
Selametle...
Umarim Polislik sinavini kazanirsin. En son televizyonda haberlerde izlemistim, Hollandada yabanci Polislere ihtiyac var, o yuzden yabancilarin ilgisini cekmemiz lazim diyorlardi. Yabanci polislere ihtiyacin sebebide bu polislerin yabanci criminellerle daha iyi iletisim kurabildiklerini arti bu criminellerin yabaci polislere daha fazla empati duyduklerini soyluyorlardi...
Sana tekrar basarilar diliyorum.
Selametle...
-
- Beginner
Tesekkur ederim canim benim gercekten guzel bilgilerdi benim icin.