yok kardesim.ilk senden duydum evlilik cuzdanina apostilli.
sen nerden ogrendin,yada kim yapilmali dedi?
boyle bisey yok.evlilik cuzdanina nerde ihtiyacin olcak ki zaten.vize icin formul A isterler.yada evlilik cuzdani fotokopisi.
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
-
- Mezun-NL
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
-
- Mezun-NL
-
- Gonullu
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Evlenme Cüzdanına Apostil ACİL
arkadasım benım hanımdan ınd ıstemıs apostıl ama benım pasaporta, ben burdakı valılıgı aradım afyondakı tabıkı, ordakı gorevlıye ulastım, durumu anlattım, bana dedıkı pasaportta zaten valılıgın ımzası var o yeter dedı, ama ıllakı ıstıyorsanız yaparız dedı. daha once bırkac defa yapmıs vıze ıcın. ama ben yaptırmadım. sonra tr den basvuru yaptım. 3 ay oldu basvuralı tr den hıc bır sey ıstemedıler. yanı bence sızden ıstenen dogrudur evlılık cuzdanına apostıl olabılır bulundugun yerdekı valılıge sor.