HANGI SEHIRDESINIZ ? ( Belcikada gittiginiz? gideceginiz? )

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
mehdikaanim
Mezun-BE
Mezun-BE

Re: HANGI SEHIRDESINIZ ? ( Belcikada gittiginiz? gideceginiz? )

Mesaj gönderen mehdikaanim »

selam arkadaslar bende mol da oturuyorum arendok dessel retie bize yakin arendokta bi arkadas var galiba .bende buraya yeni tasindim ilk zamanlar disari ciktigimizda esim ile pazarda kim gorse kimlerdensini kimsiniz ne zaman geldiniz vs vs bir suru sorularla sorguya cekiliyorduk biz de diyorduk biz kimselerden deyliz biz tekiz :) ama kulturumuzun bu gibi insani daraltan yonleri olsada allah sukur komsularim ii beni yanliz birakmadilar dogumum da olsun sonra olsun yanimda oldular guzel insanim merakli biraz iste :) ama belki ilgisiz olsaydilar kimseyi taniyamacaktim ve evde ve disarida tek olcaktim (esim ise gitti icin)neyse alah hepimizin yardimcisi olsun ...

izmir
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen izmir »

ceylanzg
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: bursa
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen ceylanzg »

valla arkadaslar ben nl deyim belcika oturumum var belcikaya donmek istiyorum ev ve is bulabilirsem bana tavsiye edebileceginiz bi yer varmi turk olan benimle ayni kaderi paylasan bana yardimci olabilecek.tesekkurler

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

zabit neden belcikaya donmek istiyosun onu anlamadim belcikada yalnizssin ne dusuniuyosunda belcikaya doenceksin geri

ceylanzg
Mezun-NL
Mezun-NL

alper haklari cok daha iyi trden getiridigin ehliyetin varsa 6 hafta sonra ehliyetini alacan cocugum oldu 1500.2000 e yakin para verdiler hollandada ev bulmak maden bulmak kadar zor orda adim attigin yer ev hollandada vergiler cok orda az arabalar ucuz burda pahali heryonden avantajli hollanda adamin gozunun yasina bakm,iyo her ay sogortaya esinle birlikte 200 liraya yakin para veriyon orda senede 80 lira daha bi bunun kadar daha avantaj var nl kasikla verip kepceyle aliyo anlican ben bakiyorum geri donmek icin elimden geleni yapiyorum..

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

hayirlisi olsun zabit valla bende burda daha iyim cunku is imkanim iyi ama belcika dedigin gibi her yonden iyi

ceylanzg
Mezun-NL
Mezun-NL

alper ne isi buldun valla ben issiz kaldim bu aralar hem nerde oturuyon sen simdi bi goruselim senle ben sana demistim ama demi oyle yada boyle gelecen diye kendine iyi bak selamlar

Kullanıcı avatarı
korkmaz
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen korkmaz »

ne kadar cok turk arkadasimiz varmis belcikaya gelen ya :)

antversten arkadaslar varsa yazsinlar sohbet ederiz ben 2 yildir burdayim herturlu yardimci olmaya calisirim saglicakla

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

ceylan ben roterdamdayim benim icin is var ama suan belcikadan burya gecmek icin ugrasiyorum ordan tam olarak gelemedim daha buraya resmi olarak geldigimde hic bi sorun kalmayacak

ceylanzg
Mezun-NL
Mezun-NL

selam korkmaz benim ismim zabit bende anversteydin nlye gel;dim ama geri anverse gelmek istiyorum bana yardimci olabilirmisin..

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön