Diploma denkliği
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda
Diploma denkliği
arkadaslar ben elektrık muhendısıyım.nl ye gelme ımkanım var aıle bırlesımı ıle...benım dıplomamı onca tr de tercumana fılan cevırtmem mı gerekıyor...bı de mesela tr de 4 yıllık unı. mezunları nlde bazen 2 yıllık gıbı cevırılıyor...benım dıplomada o sekılde olabılır..ama bızım unıversıte EUA uyesı yanı avrupa unoversıteler topluluguna uye..kocaelı unıversıtesı..yanı avrupadakı unıversıtelerle aynı ders murfedatı ıslenıyor...cevırme yapılırken dırek 4 yıl okumus muhendıs olarakc evırme yapılabılırmı?bırde ben bu durumu nl de bu cevırmlerı yapan kurumun sıtesı var oraya bıldırsem bana bı cevap yada bılgı verırlermı..
sorularıma cevap verırsenız sevınırım
sorularıma cevap verırsenız sevınırım
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda-groningen
Re: Diploma denkliği
kardes apostil yaptirmadan gelme burda istiyolar cunku...
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda
apostil ne oluyo
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda-groningen
dogru soyluyosun okudugun ilden veya yokten cunku bende yaptiracagim oyle istiyolar..
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Merhaba bu diploma cevirme isiyle en cok ugrasan benim herhalde simdi benimki cevrildi buraya geleli yeni 1 yil oldu ben Turkiyede sosyal bilimler okudum eger Sosyal bilmler mezunu iseniz Hollandaca konusmak zorundasaniz belki farkli durumlar olabilir ama genelde durum boyle ama fen bilimlerinde veya mimar muhendislik okuduysaniz veya egitiminizi yabanci dilde yaptiysaniz kimse size diploma cevrimi sormaz yani net cevap su Ingilziceyi iyi biliyorsaniz Burdaki Uluslararasi bir sirkette rahat rahat calisirsiniz ben daha Turkiyeden gelip boyle calisan bir bilgisayar muhendisi arkadas gordum ama mesela ben normal bir iste calisiyorum benim collega rus botanik bilimci holladaca konusuyor ama is bulamamis oda ayri bisey yani o yuzden cok iyi is camiasinda ultra transfer dedikleri nitelikli kisilere burda ingilizce Almanca ve fransizca ile yol acik ama diger durumlarda kader kismet oturdunuz sehir yabanci dil durumunuz ve alaniniz cok belirleyici ozellikler bunlar benim goruslerim
Birde bu Apostil meselesi var arkadaslar Turkiye universiteleri genelde uluslararasi alanda gecerli diplomasi olan okullar ben diploma cevirimi yaptirdim ne apostil sordular nede baska bisey sadece bir bilgi formu doldurdum diplomam ve transkriptle yolladim o kadar bunuda CWI ucretsiz yapiyor apostil cok ozel bir seydir neden herseyde istesinler herkese kolay gelsin
Birde bu Apostil meselesi var arkadaslar Turkiye universiteleri genelde uluslararasi alanda gecerli diplomasi olan okullar ben diploma cevirimi yaptirdim ne apostil sordular nede baska bisey sadece bir bilgi formu doldurdum diplomam ve transkriptle yolladim o kadar bunuda CWI ucretsiz yapiyor apostil cok ozel bir seydir neden herseyde istesinler herkese kolay gelsin
Eylul 2007 MVV basvuru
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi
-