oncelile selam arkadasim,
1- caresizligini anliyorum ama buralara gelmek sandigin kadar guzel ve kolay degil,davulun sesi uzaktan hos gelir diye bir ata sozu var bilirsin sanirim.
2- Sahte evlilik,kiminle yaparsan yap cok derinlemesine bir arastirma yapiliyor bunu unutma cunku zamaninda bunu o kadar cok insan yapmis ki adamlar artik uyanmis,hadi sahte evlilikle geldin diyelim,bir hayat kurdun is buldun sonra sana bir kagit gelirde yapmis oldugumuz arastirmalardan evliliginizin sahte oldugu anlasilmis ve en kisa surede ulkeyi terketmen istenirse ne yapacaksin?Butu hayallerin yiklimaz mi?illegal yasayamazsin kusura bakma.
3- sadece 2008 yilinda 16.000 belcikalinin ulkeyi terkettigi bunlardan 8.000 nin nerede oldugu bile bilinmemektedir,ayni zamanda 2.000 kisi de sinir disi edilmistir cesitli nedenlerden dolayi bu bir devlet istatistigidir.
buralarda hayat zor arkadasim hemde cooookk.
caresizligin seni yanlis bir yola suruklemesin,kimsenin sana gelme deme hakki yok ama sana dogrulari soyleme hakki var.
Met vriendelijke groet,
blue
turkiyeden işletme fakültesi mezunu bi arkadaş
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Diyarbakir
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Emmen
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: belcika
Re:
alpere katiliyorum adamlar en ince ayrintisina kadar arastiriyo kaldiki nufustan isteyecekleri belgede hersey ortaya cikacak...
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele