blastingdienstden alınan para icin yardım lutfen
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: gaziantep
- Yabanci_Ulke: arnhem
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: blastingdienstden alınan para için yardım lütfen
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
sunhorse arkadasim alacagin veya isteyeceginiz formulun ismi M formul. cunku bizde basvurduk. bizlere m formulu verdiler esin biri calisip digeri calismiyorsa. hollandaya geldigin sureden itibaren paran veriliyor belastingen numarasini ararsaniz ve sadece m formul istediginizi soyleyin yeterli onlar yardimci oluyorlar 6-8 hafta arasinda sana mektup yolluyorlar bu formu doldurup yolladiktan sonra para hesabiniza aktariliyor. bu esinin aldigi maasa gore degisiyor yuksek veya dusuk olmasi. umarim yardimci olmusumdur.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
fyesil arkdsm belki bolge olarak degisiyo olabilir,cunku bizde doldurduk bende aliyorum cunku,ama bizim doldurdugumuz formuller tc formuluydu hatta esime dedimki biz tc cumhuriyetinden geldigimiz icinmi formulun adi tc diye sormustum.ve ikinciside resmi nikah yaptiginiz tarihten itibaren alabiliosunuz hollandaya geldiginiz tariden degil,bunu belastingdienst size soylemeyebilir hakkiniz oldugunu ama siz sorun bence arkdsm, ama dedigim gibi bolge bolge farkediyosa onu bilemem,bize oyle soylemislerdi resmi nikah yaptiginiz tarihden itibaren alabiliosunuz diyr bizde belastinge 2003 de evlendigimizi soyledik,2oo4 den itibaren formulleri verdiler bizde 2003 un basinda evlendigimizi soyledik 2003 formulunude vermislerdi,doldurduk yolladik bazi senelerinkinin cvbi daha gelmedi gelenlerde ehliyete gitti zatten ,ama arastirin vaRSA alma hakkiniz yapin yani...fyesil yazdı:sunhorse arkadasim alacagin veya isteyeceginiz formulun ismi M formul. cunku bizde basvurduk. bizlere m formulu verdiler esin biri calisip digeri calismiyorsa. hollandaya geldigin sureden itibaren paran veriliyor belastingen numarasini ararsaniz ve sadece m formul istediginizi soyleyin yeterli onlar yardimci oluyorlar 6-8 hafta arasinda sana mektup yolluyorlar bu formu doldurup yolladiktan sonra para hesabiniza aktariliyor. bu esinin aldigi maasa gore degisiyor yuksek veya dusuk olmasi. umarim yardimci olmusumdur.
hollandadayim(2008-5)
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Antalja
- Yabanci_Ulke: Hollanda rotterdam
Re: blastingdienstden alınan para i�in yardım l�tfen
arkadaslar o parayi bende aliyorum...ama 2009 kesilmis nedenini anlamadik tekrar baslattilar..
(Biz aylik istedigimiz icin her ay geliyor)
buarada benim tr kaldigim surede de o parayi alabiliyormusuz...formul doldurduk 1.5 ay bekledik cvp gelmedi yeniden gittik evrak kaybolmus... tekrar doldurduk verdik bu sefere yine cvp yok.. hafta ici tekrar ugradik biliyorsunuz her memur farkli bilgi veriyor onun icin cok ugramada fayda var... yine sorduk neden gelmedi diye meger yanlis form doldurtmuslar bize ...normal formdan doldurmustuk..o donem tr de oldugum icin woonde u buiten nederland had u nederlandse inkomsten en bijvoorbeeld ziektekosten of studikosten? diyerindede 2007 (nikahimiz 2007 de olmustu) Aangifte doen Inkomstenbelasting premie volksverzekeringen inkomensafhankelijke bijdrage Zww 2007 Tc yaziyor....
umarim yardimci olmusumdur...bakalim bende yarin gonderecem ))
sevgiler
(Biz aylik istedigimiz icin her ay geliyor)
buarada benim tr kaldigim surede de o parayi alabiliyormusuz...formul doldurduk 1.5 ay bekledik cvp gelmedi yeniden gittik evrak kaybolmus... tekrar doldurduk verdik bu sefere yine cvp yok.. hafta ici tekrar ugradik biliyorsunuz her memur farkli bilgi veriyor onun icin cok ugramada fayda var... yine sorduk neden gelmedi diye meger yanlis form doldurtmuslar bize ...normal formdan doldurmustuk..o donem tr de oldugum icin woonde u buiten nederland had u nederlandse inkomsten en bijvoorbeeld ziektekosten of studikosten? diyerindede 2007 (nikahimiz 2007 de olmustu) Aangifte doen Inkomstenbelasting premie volksverzekeringen inkomensafhankelijke bijdrage Zww 2007 Tc yaziyor....
umarim yardimci olmusumdur...bakalim bende yarin gonderecem ))
sevgiler
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda
sansli kardesim o dedigin formul her bolgede ayni M biljet ve T biljet ayri seyler m biljet sanirim tasinmadan sonra linan yardimlar icin ben mesela T biljet doldurdum Turkiyede evli kaldigim sure icin geriye dogru 5 yil icin alabiliyorsunuz ben evli oldugum halde 3 yil orda kaldim buraya gelince doldurduk ve ilk 2 yilin paralari geldi (ortalama 1500 euro) simdi son yilinkini bekliyoruz aynisi bir arkadasada doldurduk onada geldi bence tum arkadaslar her ikisinide doldursunsansli yazdı:fyesil arkdsm belki bolge olarak degisiyo olabilir,cunku bizde doldurduk bende aliyorum cunku,ama bizim doldurdugumuz formuller tc formuluydu hatta esime dedimki biz tc cumhuriyetinden geldigimiz icinmi formulun adi tc diye sormustum.ve ikinciside resmi nikah yaptiginiz tarihten itibaren alabiliosunuz hollandaya geldiginiz tariden degil,bunu belastingdienst size soylemeyebilir hakkiniz oldugunu ama siz sorun bence arkdsm, ama dedigim gibi bolge bolge farkediyosa onu bilemem,bize oyle soylemislerdi resmi nikah yaptiginiz tarihden itibaren alabiliosunuz diyr bizde belastinge 2003 de evlendigimizi soyledik,2oo4 den itibaren formulleri verdiler bizde 2003 un basinda evlendigimizi soyledik 2003 formulunude vermislerdi,doldurduk yolladik bazi senelerinkinin cvbi daha gelmedi gelenlerde ehliyete gitti zatten ,ama arastirin vaRSA alma hakkiniz yapin yani...fyesil yazdı:sunhorse arkadasim alacagin veya isteyeceginiz formulun ismi M formul. cunku bizde basvurduk. bizlere m formulu verdiler esin biri calisip digeri calismiyorsa. hollandaya geldigin sureden itibaren paran veriliyor belastingen numarasini ararsaniz ve sadece m formul istediginizi soyleyin yeterli onlar yardimci oluyorlar 6-8 hafta arasinda sana mektup yolluyorlar bu formu doldurup yolladiktan sonra para hesabiniza aktariliyor. bu esinin aldigi maasa gore degisiyor yuksek veya dusuk olmasi. umarim yardimci olmusumdur.
Eylul 2007 MVV basvuru
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
Re: blastingdienstden alınan para icin yardım lutfen
Alle goede dingen komen langzaam..
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda-den bosch
arkadaslar bu parayi evli ve calismayan herkes alabiliyor mu? esin gelir seviyesi ile ilgili bir sinirlama var mi? yillik ne kadar alinabiliyor?
sevgiler,
sevgiler,
-
- Beginner
suanda bende ayni sorunla karsi karsiyayim.
esim turkiyeden yeni geldi ve voorlopige toeslag almak icin bas vurmak istiyorum. isi garibi vergi dairesindeki memurlarda bi sey bilmiyorlar. yada bastan savma yapiyorlar bir cok seyi.
is basa dustu ve bu site geldi tekrardan aklima, sizlere sorayim dedim.
esimle ben ekim 2008 den beri evliyiz. esim 1 senelik oturumunu burda eylul 2009 da aldi.
simdi ben 2009 icin voorlopig toeslag forumulunu doldurdugumda tum 2009 icinmi gecerli olacak, yoksa esimin oturum aldigi andan itibarenmi?
yoksa esim turkiyede oldugu sure icin ayri bir formul, oturum suresinden sonraki sure icin ayri bir formulmu doldurmam gerekiyor?
cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
esim turkiyeden yeni geldi ve voorlopige toeslag almak icin bas vurmak istiyorum. isi garibi vergi dairesindeki memurlarda bi sey bilmiyorlar. yada bastan savma yapiyorlar bir cok seyi.
is basa dustu ve bu site geldi tekrardan aklima, sizlere sorayim dedim.
esimle ben ekim 2008 den beri evliyiz. esim 1 senelik oturumunu burda eylul 2009 da aldi.
simdi ben 2009 icin voorlopig toeslag forumulunu doldurdugumda tum 2009 icinmi gecerli olacak, yoksa esimin oturum aldigi andan itibarenmi?
yoksa esim turkiyede oldugu sure icin ayri bir formul, oturum suresinden sonraki sure icin ayri bir formulmu doldurmam gerekiyor?
cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
-
- Beginner
arkadaslar ayni konuda benimde sorunum var bende hollandaya gelei 13 ay oldu ama bende yaklasik 9 ay kadar calistim ama ben belasting den hic para almadim acaba benim esimin yiksek maasli olarak calismasindan mi?cunku ben simdi okula gidiyorum ve bunu da cok zor karsilayabiliyorum tren okul ucreti derken bunun icin bana yardim edebilirmisniz.yasim 31