okul ve işle ilgili bi sorum vardı
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: gaziantep
- Yabanci_Ulke: arnhem
okul ve işle ilgili bi sorum vardı
arkadaslar ben gelderland bolgesınde kalıyorum arnhem de kısmetse bugunlerde ıse baslamak ıstıyorum aynı zamanda pazartesı gunu dılımın sevıyesını olcmek ıcın randevum var yanı heralde yakında okula baslamam gerekecek bu durumda benım sormak ıstedıgım su ben ıse baslarsam okulla ısı aynı anda yurutemem cunku hafta ıcı gunduz saat 4 de kadar calısacagım o zaman okulu ne yapacam acaba arnhemde okula gıdenler varsa ve ya baska yerlerde gıdenler varsa gece okulu veya hafta sonu okulu oluyomu yanı gecelerı okula gıtsem veya haftasonları gıtsem okula da hafta ıcı calıssam boyle bır ımkanımız varmı acaba
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: okul ve işle ilgili bi sorum vardı
sunhorse63 yazdı:arkadaslar ben gelderland bolgesınde kalıyorum arnhem de kısmetse bugunlerde ıse baslamak ıstıyorum aynı zamanda pazartesı gunu dılımın sevıyesını olcmek ıcın randevum var yanı heralde yakında okula baslamam gerekecek bu durumda benım sormak ıstedıgım su ben ıse baslarsam okulla ısı aynı anda yurutemem cunku hafta ıcı gunduz saat 4 de kadar calısacagım o zaman okulu ne yapacam acaba arnhemde okula gıdenler varsa ve ya baska yerlerde gıdenler varsa gece okulu veya hafta sonu okulu oluyomu yanı gecelerı okula gıtsem veya haftasonları gıtsem okula da hafta ıcı calıssam boyle bır ımkanımız varmı acaba
arkdsm hollandada sadece cocuklar degil buyuk yetisskinler de okula gittigi icin cogu yerde aksam dersleride oluyo ki calisan insanlar ayni zamanda meslek yapabilsin yada dil gelistirme ogrenmek icin okula gidebilsinler diye.mesela bize sormuslardi okulu sabahdan ogleye kadarmi istiyosun yoksa aksammi istiyosun diye ben isim olmadiigi icin ve bayan oldugum icin sabahi tercih ettim aksam dersleri genelde aynidir sanriim o gidecegin okuldan ogrenebilirsin saatlerini,genelde ayniysa eger aksam 6;30 dan 10 a kadar ayniysa ordada oyledir,umarim isine yarar bu bilgiler...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09