gercekten cok bunladım
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
gercekten cok bunladım
arkadaslar bugun vizeye basvuralı 63 gun oldu ama hala bır sonuc cıkmadı yaa... nezeman hayırlı bır haber alacam ve alacaz ınsallah tum bekleyenlerı allahım sevdıklerıne kavus turur.ben 11 kasımda anradan ve 25 kasımdan esım nl den ınd ye basvurdu bu tarıhlarde baska basvuru yapan arkadaslarım varmı varsa her hangı bır sonuc aldılarmı bır cvp.pls
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: gercekten cok bunladım
benım 135 gun oldu arkadasım allah bızlere sabır versın. 16 eylul ankaradan basvuru yapmıstım hıc bır ses yok.
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Yozgat
- Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)
Re: gercekten cok bunladım
vaLLa banada 1 ay oLdu daha IND i biLe aramadik,ilk gonderdik 10 gun sonra memur izinde dediler daha hic aramadik
bizimkisi daha erken 1 ay ama uzun bekleyenler arkadaslara Allah sabir versin ,bende nl den basvuru yaptim,selametle
bizimkisi daha erken 1 ay ama uzun bekleyenler arkadaslara Allah sabir versin ,bende nl den basvuru yaptim,selametle
11.01.2011 sinava girdim kazandim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim