mvv vizesi
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: ORDU
- Yabanci_Ulke: HOLLANDA-HOORN
mvv vizesi
arkadaslar mvv vizesinin suresi kac aylık ben 1 yıllık dıye bılıyordum ama belkı yanlısım vardır emın olmak ıstedım 3 veya 6 aylık mı suresı hollandaya gıttıgımızde sureyı bızmı uzattırıyoruz?sımdıden tesekkur ederım yardımlarınız ıcın..
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: mvv vizesi
arkdsm sana konsolosluk soruyo 3 aylik cok girislimi istiyosun 6 aylik tek girislimi diye,sen istedigin tur vizeyi soyleyip aliyosun,bu aldigin vize sadece senin,hollandaya giris yapabilmen ve stiker alana kadar burda yasal kaldigini gerektiginde ispatlayabilmen icin.zaten sen buraya gelir gelmez gidip hollandaya gldigini bildiriyosun en kisa zaman da sana randevu verip cagiriyolar ve pasaportuna 6 aylik stiker yapistiriolar buda 1 yillik oturum kartini alana kadar senin hollandada yasal oldugunu gosteriyo.yani o aldigin 3 yada 6 aylik vize buraya gelebilmen giris yapabilmen icin,buraya gelince onun stiker i alinca onun isi bitiyo,,,umarim yardimci olmusumdur kolay gele arkdsm...candyman yazdı:arkadaslar mvv vizesinin suresi kac aylık ben 1 yıllık dıye bılıyordum ama belkı yanlısım vardır emın olmak ıstedım 3 veya 6 aylık mı suresı hollandaya gıttıgımızde sureyı bızmı uzattırıyoruz?sımdıden tesekkur ederım yardımlarınız ıcın..
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: ORDU
- Yabanci_Ulke: HOLLANDA-HOORN
paylasımın ıcın tesekkur ederım
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
rica ederim arkdsm...candyman yazdı:paylasımın ıcın tesekkur ederım
hollandadayim(2008-5)