Bakanlar uyum sinavina girecek !!!

Avrupada Dunyada Turk Gurbetcilerle ilgili haberler. Kisaca Gurbetcileri ilgilendiren Haberler...

Moderatör: sansli

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Bakanlar uyum sinavina girecek !!!

Mesaj gönderen sansli »

iskan,semtler ve uyum bakani eberhard van der laan,adalet bakani ernst hirsch ballin ile birlikte mart ayi icinde uyum sinavina girecek.van der laan,sinav sorularinin elestirildigi meclis toplantisinda,''sinavin nasil oldugunu bizzat gormek istiyorum''dedi.pvda'li (isci partisi)bakan,sinava cda'li adalet bakani ernst hirsch ballininde katilicagini soyledi.
Hollanda toplumuyla ilgili sinav sorularini elestiren pvda milletvekili jeoren dijsselbloem ''bazi sorularda 2 secenegin dogru olabilicegini dusundugum oldu diye konustu.dijsselbloem ile birlikte bazi partilerin sozculeri de hollanda norm ve degerleriyle ilgili sorulari ''subjektif''olarak yorumladilar.
uyum bakani van der laan,yilda 60 bin kursiyer hedefine ancak 2010 yilinda ulasilmasinin beklendigini yineledi.bakan daha once yaptigi aciklamada,yasal zorunluluga ragmen kursa gitmeyen yabancilarin odeneklerinde kesinti yapilarak cezalandirilacaklarini belirtmisti.eberhard van der laan,kadin ve erkeklerin ayri siniflarda ders gormeleri konusunu arastiracagini soyledi,uyum bakani ayri siniflara prensipte karsi olmasina ragmen buna simdilik izin verdigini kaydetti.Van der laan,yabanci kadinlarin ''ayri siniflarin hollanda ile bagdasmadigini anlayacaklarini" umut ettigini belirtti...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

“Gurbetci Medyasi” sayfasına dön