Belcikada veya antwerpendaki kiralik evler

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
HeRCai
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Kayseri
Yabanci_Ulke: Belcika - limburg

Belcikada veya antwerpendaki kiralik evler

Mesaj gönderen HeRCai »

SLm,
Oncelikle butun arkadaslara tsk ediyorum.Arkadaslar bir sorun daha olacak bu konudada yardimlarinizi bekliyorum.Googleden baktim fakat belcikada kalanlar daha iyi bilir.Antwerpendaki kiralik evleri hangi siteden bakabilir takip edebiliriz.Ilginiz icin simdiden tskler.
Saygilar.
Basarinin sirri detayda gizlidir.

firat2121
Mezun-BE
Mezun-BE

Re: Belcikada veya antwerpendaki kiralik evler

Mesaj gönderen firat2121 »

Arkadasim gec fark ettim mesajini:benim bildigim siteleri sana yaziyorum... www.hebbes.be , www.kapaza.be google'a '' te huur huis veya te huur appartementen yazip aradigin yeri yazip aratabilirsin ornek veriyorum... '' te huur appartementen in gent'' arattinmi cikar birden fazla site.bende 6 ayda bukadar ogrenebildim kusura bakma allah yardimcin olsun.

HeRCai
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Kayseri
Yabanci_Ulke: Belcika - limburg

Mesaj gönderen HeRCai »

SLm,
firat2121 ilgin icin cok sagol.
Basarinin sirri detayda gizlidir.

prenses
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Mesaj gönderen prenses »

slm arkadaslar bende ev ariyorum hollanda sinirina yakin bi evv yardimci olurmusunuz?

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön