dil okullari yardim lutfen

NT2 sinavi ve Inburgeringsexamen icin Testler alistirmalar, Soru ornekleri ve Dil okullari ve Arkadaslarin Tecrubeleri

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
yakamoz
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: hollanda

dil okullari yardim lutfen

Mesaj gönderen yakamoz »

selam arkadaslar dil okuluna baslayacam roc ye gittik egitim icin ilerisinide dusundugumu soyledim 6000 euro para odenmesi gerektigini soylediler sadece dil okulu icin.dil okuluna giden arkadaslar benim gibi dil okulundan sonra egitimine devam etmek isteyenler ne kadar para oduyosunuz dil okulu icin yardimci olursaniz sevinirim.

mstosman
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: kirsehir
Yabanci_Ulke: Hollanda-Apeldoorn

Re: dil okullari yardim lutfen

Mesaj gönderen mstosman »

merhaba arkadasim.bende apeldoorn da ROC dil okuluna gidiyorum.biliyorsundur yeni kanunla artik okul paralarini gemente odemiyor,informatie beheer groep senin adina okula parayi oduyor.ama bu islem nasil oluyor aciklayim sana
yapacagin ilk is gitmek istedigin okulu secmek.okul seni o an kaydeder.ve sana informatie beheer groep a gonderilecek formlari verir.
sonra sen o formlari doldurup informatie beheer groep a dondereceksin.

okula basladiktan sonra sana okulda yillik tutar ne kadar olduguna dair bir fatura verirler.sende o faturayi informatie beheer groep a gondereceksin.bizim okulda yani apeldoornda yillik tutar 3.850 euro

boylece para bu sekilde odenmis oluyor.eger 3 yil icin nt2 alamazsaniz bu parayi geri informatie beheer groep a bu almis oldugun miktari geri odmek zorunda kaliyorsun...

succes!!!
İyilik yap denize at , balık bilmezse Halik bilir...

yakamoz
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen yakamoz »

tesekkur ediyorum verdigin bilgiler icin bu para yanliz dil okulu icin 0denecek para degilmi?biz odemeyecez dedigin informatie beheer groep benim adima odeyecek bu parayi ama 3 yil icinde nt2 sinavini almak sartiyla alamazsam 3 sene sonra geri odeyecem ben bu parayi anladigim kadariyla yanlisim warmi?okulunu seciyosun demissin sececgim dil okulu degilmi nerde gitmek istiyosam ROC`e onu soyleyecegim yanlisim varsa duzeltirmisin?tekrar tesekkurler....

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Mesaj gönderen Geluk »

selam arkadasim,
Osman arkadasimizinda belirttigi gibi, kurs ve sinav ucreti icin Ib-groep'a muracaat ediyorsun ve onlar senin hesaba para gondermeden, direk gitmis oldugun okulun hesap numarasina parayi gonderiyorlar..!

sen dil okulunu sectikten sonra ve Ib-groep' a muracaat ettikten sonra sana dil okulu fatura gonderiyor, o faturanin orjinelini ve faturanin ustune burgerservice numarasini yazip asagidaki adrese gonderiyorsun..!

Informatie Beheer Groep
Servicecentrum Inburgering
Postbus 764
9700 AT Groningen

bu arada sitemizde dil okullarinin adresleri ve telefon numaralari mevcut, eger sitede sana yakin bi dil kursu bulamazsan bize ikamet ettigin yeri yazarsen, senin adina arastirma yapabiliriz..!

sitedeki dil okullari hakkindaki link

http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=25&t=413

kolay gele

yakamoz
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen yakamoz »

selam dil okulunun yillik tutarinin 3850 oldugunu soylemissn ne kadar suruyo dil okulu aciklarmisin?

mstosman
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: kirsehir
Yabanci_Ulke: Hollanda-Apeldoorn

Mesaj gönderen mstosman »

yakamoz arkadasim ne kadar suruyor diye bir soru sormussun dil okulunun.bu sana bagli ne kadar gelmek istiyorsan gelebilirsin.yalniz 3 yil icinde nt2 alman lazim.ben ornegin 30 yasina kadar okumayi dusunuyorum.yalniz ilk isim bu dili iyi bir sekilde ogrenmel...succes.
İyilik yap denize at , balık bilmezse Halik bilir...

servet
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen servet »

alaska
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen alaska »

Selam Arkadaslar

Ben yeni uyeyim ve ulkede yeniyim.Naardenda oturuyorum bana en yakin dil kurslari nerde var yardimci olursaniz sevinirim.Herkese basarilar :P

ozlembatman
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen ozlembatman »

merhaba arkadasim;naarden de oturuyorsan birbirimize yakiniz demektir;bende bussumde oturuyorum.senin icin en yakin okul hilversum ROC.bende oraya gidiyorum.simdiden basarilar,,,

alaska
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen alaska »

Selam Ozlem

Bana kursun tam adresini verirmisin.Kursa baslarken biraz dil biliyormuydun yada hicmi bilmiyordun,,Kurs bize ogrenmekte ne kadar basarili oluyor.Ben hic bilmiyorum bu kursta ben ne kadar seviyede ogrenebilirim..Basarilar..

“NT 2 & Inburgeringsexamen Sinavlari ve Dil Okullari..!” sayfasına dön