vizemi aldım aldım
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
Re: vizemi aldım aldım
Tebriklerrr masallah masallah darisi bekleyenlerin basina..Bundan sonraki yasaminda mutluluklar yilbasinda burdasin demek iyi iyi bol bol havaifisek atarsin
..BiLGi PaYLAsTIKCa CoGaLIR..
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: nevsehir
- Yabanci_Ulke: NL/England
-
- Mezun-NL
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
- İletişim:
safir ablam gozun aydin hayirli olsun . vizesi cikanlari gordukce yuregim titiriyor sevincle . allah kimseyi sevdiginden ayri koymasin .
mutluluklar dilerim
mutluluklar dilerim
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
-
- Mezun-NL
ok abi dank u wel
-
- Beginner
naar nederland kıtabına ve cd ıhtıyacım var lutfen yardımcı
merhaba ben gokhan suan ankara askerlık yapmaktayım bende hollandaya ggıdıcem aam ılk once askerlıgım var ben4 ayım kaldı ve sıızn kazandıklarınız goruyorum sızde naar nederland ve cd kıtabı varmı lutfen ıhtıyacınız o kıtaba kalmadıysa bana gönderirimisisniz bakın ben sıze mail adresimi yazıyorum lutfen yardımcı olun handsome_young19@hotmail.com cevabınızı beklıyorum
En son 21_Gokki tarafından 16 Ara 2007, 10:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.