Ind den cevap geldi RED.

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
2run34
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: tokat
Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)

Ind den cevap geldi RED.

Mesaj gönderen 2run34 »

03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi )
.

arar_55
Gonullu
Gonullu

Re: Ind den cevap geldi RED.

Mesaj gönderen arar_55 »

Esiniz Evliliginizi Bulundugu SEhir Belediyede (gba) kayitlarini yaptirmadimi?
Turkiyeden Evlilik cuzdani her ikinizizin Formula A+Formule B=Aile Toplum kayit Ornegi(kimlik bilgileriniz Tc nufus dairesinden alinmis yeni tarihli Belgeler noter tercumeli(baskent)valiligi kase
lemesinde(dis isleri bakanligi Hollanda bolum masasi Sefligi)Apostil(schengen kasesi)duzenletilmedi mi? Formeli de Evlilik mi? Konu Tam belli Degil maas net en az 38 saat hafdada katrolu isde calisiyor(is kontratli)en az 3 yil calismis olmasi 5 yillik durumunu inceler ind mvv islemleri sefi!!!!
net maas 1554,08 euro olamalidir!! Elden maas ve mesailer Vardiye ucretleri bunu haricindedir!! Bilginize

Uyariyoruz Hala hic dusunmeden hemen mvv islemlerine basliyoruz boylece Diger insanlarin da onunu(kendi kendimize)bilincli hata yapiyoruz Bu mvv aile islemlerine hazir miyiz bunu oncelikle bilmeliyiz(sorusturmaliyiz)

Bir cok insanimiz bilincli olarak yalan hatali bilgi vermekde buda mahalli Yapancilardan Sorum lu iyi not veren(olumlu memur) zaten bu yuzden bolgeler tc olarak hangi kosullarda sorunlu oldugunu biliyor!!!!!!!!!!!!!!!
Hata Yapmamak icin mvv islemlerini uzman kisi(avukat nezdinde Baslat)manizda fayda vardir!!
Simdi ise siz iyi calisip ind mvv sartlarina uygun iseniz bu isleme baslayiniz!!!

hatali veya Yanlis soru sorup cevap alanlarda Hataya Dusebilir bu yuzden Sorularinizda Uygun olan gercek durumunuzu belirtiniz gercek evlilik.Formalite Evlilik,Dost Hayati birlik de evlilik Neden mi
Cunku Oturum yerlesme hakki kisilere gore DEgisiyor Belge duzenlemeler(Evrak hazirlama)lar dahi!!! Kolay gelsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bir kez daha uyariyorum oncelikle mvv sartlarina hazir miyiz bunu iyi bilmeliyiz salla gitsin ya tutarsa mvv islemleri isde boyle RED Gelir bu yuzden mantikli olalim masraflarimizi da o kadar fazla olduguna dikkat edelim mvv aile birlesimini paranizla(nakit para)harciyarak Olusduruyorsunuz!!
Bakiniz bir cok islemler icin dahi randevuler iks.com ind. mvv basvurulari har(ucret)li dir!!Bedava degil bu ulke yi boyle Hatali basvurularla baslarsaniz super zengin ulkesi haline getirmis olursunuz bunu da belirdeyim!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ayrica mvv islemleri dusunenler sakin aile ziyareti icin vize(turist)bas vurusunda ayni kisi icin yapmasin tatil icin komsu ulkelere gezme(yillik tatill) nezdinde olabilir tabii iki Risikosuz olursa!!! Sakin komsu Aile Arkadas ziyareti olarak belirtmeyiniz , tur operatorleri nezdinde otel; reservasyonlu tatil gezintisini uygulayiniz!!!!!!!!!!!!

http://www.ind.nl/nl/inbedrijf/actueel/ ... reiste.asp

www.ind.nl
www.iks.com

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: Ind den cevap geldi RED.

Mesaj gönderen sansli »

hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön