Ik heb informatie nodig!

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
naarnederland01
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: adana
Yabanci_Ulke: hollanda

Ik heb informatie nodig!

Mesaj gönderen naarnederland01 »

arkadaslar selamlar. ben hollandada ondernemer olarak ikamet etmekteyim prive rekening nummer im ve bi zaak a sahibim oncelikle sormak istedigim su sevgilimle samenwonen yaptigim zaman ki oda yeni isten ayrildi baska bi hastaneye hemsire olarak girdi sanirim maasi 1500 olacak net tr ye sinav icin gittigimde maasi veya nisanlimin isini problem ederlermi izleyecegim yol konusunda yardimlarinizi bekliyorum bu durum biraz karisik oldugundan konu actim kusura bakmayin birazdan avukati da arayacagim ama oncelikle sizlerden bilgi almak istiyorum bilgilerinize avukattan daha fazla guveniyorum. tsk. unutmadan ayrica turkiyeye giderken onderverhuur yapip gidecem.

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön