persembe gunu praktijkexamen e giriyorum

NT2 sinavi ve Inburgeringsexamen icin Testler alistirmalar, Soru ornekleri ve Dil okullari ve Arkadaslarin Tecrubeleri

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

persembe gunu praktijkexamen e giriyorum

Mesaj gönderen sansli »

arkdslar bi sinav stresi daha geldi catti ve persembe gunu allahiminda izniyle praktijkexamen im var (portfolio sinavi)
cok stresli heyecanli ve de korkuluyum,,,ne olacak bilmiyorum allahim bana yardim etsin ins ins ins
sizlerinde dualarinizi bekliyorum arkdslar ve portfolio sinavi hakkinda tuyo bilgi dikkat edilmesi gereken seyler varsa aklinizda kalan paylasirsaniz sevinirim,,,son 2 gun 3.gun sinava giriyorum ve elimden assesment calismakdan baska bisey gelmiyo baska neler yapabiliriim fikirlerinizi bekliyorum arkdslar umarim bu sinavida alnimin akiyla gecer kurtulurum,,,toetsgesproken ada basvuru yaptim acceptgiro bekliyorum,,,ondanda en kisa zamanda cvp gelir ins ins ins...

dualarinizi esirgemeyin arkdslar nolur,,,persembe sinavim ve yaklasik 1saat 37 dakika surucekmis mektupda oyle yazio 1 bucuk saati anladimda o 7 dk ne oluyosa,,, :roll: :roll: :roll: neyse gidince gorucez bakalim ama bukadar uzun surerse bu konusma sinavi benim kalbim dayanmayabilir heyecandan :) ins ins ins oraya gidince heyecandan eser kalmaz rahatlikla konusabilir ve kazanmis olarak cikabilirim sinavdan...rabbim herkese icindede bizlere yardimci olsun onumuze koyulan engelleri kolaylikla asabilelim ins ins ins,,,ve sinavdan cikinca yasadiklarimi sizlerle paylasicam,,,ins ins ins guzel duygularla gelirim kazandigimi dusunuyorum diyerek gelirim rabbimin izniyle...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
2run34
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: tokat
Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)

Re: persembe gunu praktijkexamen e giriyorum

Mesaj gönderen 2run34 »

sansli yazdı:arkdslar bi sinav stresi daha geldi catti ve persembe gunu allahiminda izniyle praktijkexamen im var (portfolio sinavi)
cok stresli heyecanli ve de korkuluyum,,,ne olacak bilmiyorum allahim bana yardim etsin ins ins ins
sizlerinde dualarinizi bekliyorum arkdslar ve portfolio sinavi hakkinda tuyo bilgi dikkat edilmesi gereken seyler varsa aklinizda kalan paylasirsaniz sevinirim,,,son 2 gun 3.gun sinava giriyorum ve elimden assesment calismakdan baska bisey gelmiyo baska neler yapabiliriim fikirlerinizi bekliyorum arkdslar umarim bu sinavida alnimin akiyla gecer kurtulurum,,,toetsgesproken ada basvuru yaptim acceptgiro bekliyorum,,,ondanda en kisa zamanda cvp gelir ins ins ins...

dualarinizi esirgemeyin arkdslar nolur,,,persembe sinavim ve yaklasik 1saat 37 dakika surucekmis mektupda oyle yazio 1 bucuk saati anladimda o 7 dk ne oluyosa,,, :roll: :roll: :roll: neyse gidince gorucez bakalim ama bukadar uzun surerse bu konusma sinavi benim kalbim dayanmayabilir heyecandan :) ins ins ins oraya gidince heyecandan eser kalmaz rahatlikla konusabilir ve kazanmis olarak cikabilirim sinavdan...rabbim herkese icindede bizlere yardimci olsun onumuze koyulan engelleri kolaylikla asabilelim ins ins ins,,,ve sinavdan cikinca yasadiklarimi sizlerle paylasicam,,,ins ins ins guzel duygularla gelirim kazandigimi dusunuyorum diyerek gelirim rabbimin izniyle...

Allah yardımcın olsun dualarımız seninle insallah kazanırsın....
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi )
.

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Mesaj gönderen zeyna »

Rabbim yardımcın olsuN.bol bol dua etcem senin için :)
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

2run34 yazdı:
sansli yazdı:arkdslar bi sinav stresi daha geldi catti ve persembe gunu allahiminda izniyle praktijkexamen im var (portfolio sinavi)

Allah yardımcın olsun dualarımız seninle insallah kazanırsın....

cok cok saol arkdsm allah razi olsun,,,
hollandadayim(2008-5)

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

zeyna yazdı:Rabbim yardımcın olsuN.bol bol dua etcem senin için :)
cook tesekkur ederim arkdsm ne diyeyim rabbim duani ve dualarimizi kabul eylesin ins ins ins...
hollandadayim(2008-5)

Kullanıcı avatarı
ufoss
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
İletişim:

Mesaj gönderen ufoss »

Hadi hayirlisi... Basarilar :geek:
Uygun fiyatlarda UFOSS garantisi ile website yapilir !!!
http://www.websayfa.nl

Efeler Diyarı
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant

Mesaj gönderen Efeler Diyarı »

rahat ol hic korkma ve heyecan yapma.
Allah yardimcin olsun basarilar.
ben daha praktijk sonucunu almadim.
bakalim sonuc ne gelecek
ama ben 99% eminim aldigima.
21 eylul de de rotterdamda central examen var bakalim gorelim ne olucak.
insallah o gunde fyesil kardesimle ilk kez karsilasacagim

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

ayyy uff ya cok stresliyim saatler kaldi sinavima kalbim simdiden carpmaya basladi yarin napicam bilmiyorum,,,,huyum kurusunki heyecanlandigim zaman kilitlenip kaliyorum diceklerimide diyemiyorum uff uff biran once yarin olsada kurtulsam,,,rabbim ins yanimda olur yarin sizlerinde duasi cok onemli tabiki benim icin,,,ayrica ufoss abicim ve efeler diyari arkdsm iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim,,,son 2 haftadir yaptigim oefening assessmentler ve uc hocaminda dedikleri beni cok cesaretlendirdi yarin gecicem ins diyorum ama ya yarin cok zor konular cikarda hic bisey yapamassam diyede icim icimi kemirmiyo degil hani...buarada yaptigim assessmentler sunlardi:
bankzaken;
bankrekening openen,
bankpas blokkeren
2 tane formul doldurdum,
bi boyama sirketine gidip boyacilikla ilgili is aradigimi belirttim afspraak yaptim sonra o afspraak a gittim konusma boyle surdu gitti tabi karsimdaki hocalarda konusuyolardi.
bi formul doldurdum ise girerken doldurulandan,
millieu bolumnden yptik telefonda afspraak yaptik
tabi bu konusmalarin iclerindede formuller vardi
tekstlerin icinde cvplari bulunan sorular vardi,,, bunun gibi bikac tane daha assessment denemesi yaptim hepsi hocalarin dedigine gore cok guzel gecti dediler ama iste yinede ben korkuyorum bilmiyorum,,,neyse yarin olunca gorucez bakalim ins ins ins hayirli haberlerle gelirim ....
hollandadayim(2008-5)

Kullanıcı avatarı
2run34
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: tokat
Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)

Mesaj gönderen 2run34 »

insallah gecersin sansli nickin gibi sende böyle ol hep.Dualarımız seninle.hayırlı ramazanlar..
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi )
.

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

2run34 yazdı:insallah gecersin sansli nickin gibi sende böyle ol hep.Dualarımız seninle.hayırlı ramazanlar..

cok saol arkdsm allah razi olsun guzel moral desteginiz icin hepinizden allah razi olsun ins ins ins....sizlerede hayirli ramazanlar arkdslar...
hollandadayim(2008-5)

“NT 2 & Inburgeringsexamen Sinavlari ve Dil Okullari..!” sayfasına dön