Ankara'da Hollandaca Uyum Sınavı Kursu

Bu bolumde reklamlarinizi yayinlayabilir. Sirketinizi tanitabilirsiniz. Egitim eglence seyehat vs vs..

Moderatör: sansli

laletalengroep
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: ANKARA
Yabanci_Ulke: Türkiye
İletişim:

Re: Ankara'da Hollandaca Uyum Sınavı Kursu

Mesaj gönderen laletalengroep »

hayali_22
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: erzıncan
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen hayali_22 »

Kullanıcı avatarı
pars
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: Izmir
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen pars »

Arkadaslar kursa gidersiniz yada gitmezsiniz, her kes istedigi sekilde hazirlanabilir sinavlara, Sonucda bir ticari isletme acilmis ve para karsiligi kurs veriliyor, ikna olan gider, ancak bu konu altindaki tartisma uslubu bu ortamin ruhuna hic uygun degil, asagilayici kirici ve incitici bir uslup kullanmaya hic gerek yok, Kursa gitmeden sinavi kazanmis olabilirsiniz netekim bende kurs almadan kazanmistim sinavi, ancak kursa gidenlere ve kurs isletenlere uygunsuz yakistirmalar yapmaya gerek yok, Bu konu altinda tartisan arkadaslara kullandiklari uslubu ve yazi dilini tekrar gozden gecirmelerini tavsiye ediyorum, Yaklasik iki yildir bu platformda yer aliyorum birbirimize yardimci olamaya ve dayanisma gostermeye calisiyoruz, bu gune kadar hic bir konuda boyle bir uslupta fikir tartismasi yapilmadi, hepinizi yorum yazarken dahah dikkatli ve ozenli olmaya davet ediyorum, fikir beyan etmek baska sey tanimdaginiz kurulus ve isletmeler hakkinda ithamlarda bulunmak baska sey, Saygilarimla,,
NE MUTLU TURKUM DIYENE

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Mesaj gönderen zeyna »

12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

hayali_22
Beginner
Beginner

zeyna arkadasım ben bu kursda sadece ögrencı olarak bulundum anlamadıysan ben suan ankaradayım vıze basvurusu ıcın eyer ankaradaysan konusalım bukonuyu artı benım verdıgım para kurs yetkılıyle benım aramdakı bıse bence senı ılgılendırmez

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Mesaj gönderen zeyna »

12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

hayali_22
Beginner
Beginner

zeyna dıkkatını cekerım benım tartısdıgım kısı erkan dı sen deyıldı sana gelınce benım kursa verdıgım dedıgım gıbı kurs yatkılısle benım aramda sende kursa gıderek ögrene bılırsın ne kadar sure zarfında ne kadar vere bılecegını

Kullanıcı avatarı
darısıbasima
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: turkiye

Mesaj gönderen darısıbasima »

KURS LAR COK PAHALI ve gerekli kurs verilmiyor garanti dedikleri bu sitedeki cumleler ve sorularin aynisi veriliyor sinava 15 gun kala felan ARKADASLAR BAKIN AYNIsi cikar demiyoruz farkli sorular da cikar DEMeye baslayan bir kursdan ne kadar fayda gelir acaba ' garanti %100 veren bir KURS dan da zaten ben suphe ederim konsoloslukla iliskisi vardir derim ...
oda bir dava konusudur ..

BEN KURSLAR ARASINDA rekabet olmadigi hatta sehirlerimizde 2-3 tane kurs u zor buldugumuzu gitmek isteyenler icin , kurs olamyinca TEKEL kaliyor ve istedigi fiyati cekiyorlar .... fakat kimse bu sitenin farkinda degil ... eger bizim dedigimiz olculerde bu sinava bu sitedeki konularla calissa KURS un verdigi dersden daha cok puanla kazanirlar ...

Yalakalik yapmadim simdiye kadar ben kimseye eger milletimin insaninin cikari olacaksa o kursuda siteyide elestirmekden cekinmem , simdiye kadar o kadar avukat gordum hic biri hollanda kursunun egitiminin yarali oldugunu solemedi ve gidilmesi gerekir denmedi...

reklam bolumudur evt ACIN REKLAMLARA yazin ... fiyatlarinizi yazamiyorsaniz Burada milleti AA A A SINAV DEGISIYOR DIYE MESAJ ATIP ONDAN SONRA reklam atiliyorsa ben buna karsiyim diger arkadaslarim gibi ... hersene degisecek deniyor ama hic asli yok ... Ben burdayken UFOos a ne kadar saygimiz buyukse onunda biz sabah aksam burda duran gonulluler olarak onunda bize saygi duyacAGINA inaniyorum ... DIYORUM KI

REKLAMLAR BOLUMUNDE FIYATINI YAZMADAN REKLAM ATAN KURSCULARA REKLAM ATILMAMASINDAN YANAYIM....

Haa biride cikar derse bu mesaj sayisi 100 u gecmis arkadaslarimizdan yaada yoneticilerimizden biri isletme sahiplerini korumaya gecerlerse Ben cekilmek isterim ... saygilarimla kardesiniz
Yorum yazanıda yazmayanıda goruyorum . İlgiye karsı ilgi gosterırım

leonardo06
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Rotterdam

Mesaj gönderen leonardo06 »

kendini o kadar kasma guzel kardesim,

bu siteye girenler, hollandaya gitmek isteyenler, evlenenler vs. hepsi akli basinda insanlar.
millet hesabini kitabini yapar islerini yoluna kor. isteyen kursa gider isteyen kendi hazirlanir, isteyen internetten calisir.

sen, ben ve daha digerleri senin actigin konu basliginda kurslarla ilgili dusuncelerimizi paylastik.
dedigim gibi, herkes hesabini kitabini yapar bir karar verir. ayrica tek reklam atan da laletalengroup degil. yanilmiyorsam adanadan, bursadan da reklam atanlar oldu. bu isin yani ticaretin dogasinda bu var. hayatta hic bir sey garanti degildir ama garantili diyorlar iste. ticaret bu, marketing olayi yani.

Bu konu cok uzadi ve baydı haberiniz ola:)

selamlar
Leonardo

Kullanıcı avatarı
darısıbasima
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: turkiye

Mesaj gönderen darısıbasima »

leonardo06 yazdı:kendini o kadar kasma guzel kardesim,

bu siteye girenler, hollandaya gitmek isteyenler, evlenenler vs. hepsi akli basinda insanlar.
millet hesabini kitabini yapar islerini yoluna kor. isteyen kursa gider isteyen kendi hazirlanir, isteyen internetten calisir.

sen, ben ve daha digerleri senin actigin konu basliginda kurslarla ilgili dusuncelerimizi paylastik.
dedigim gibi, herkes hesabini kitabini yapar bir karar verir. ayrica tek reklam atan da laletalengroup degil. yanilmiyorsam adanadan, bursadan da reklam atanlar oldu. bu isin yani ticaretin dogasinda bu var. hayatta hic bir sey garanti degildir ama garantili diyorlar iste. ticaret bu, marketing olayi yani.

Bu konu cok uzadi ve baydı haberiniz ola:)

selamlar
Leonardo

haklisin ... ben tepkkimi ortaya koydum gerisi girenlere kalmis , sinav degisiyor diye mesaj atmALARIna sonrada reklam atmalarina deli oldum , biz devam edelim
Yorum yazanıda yazmayanıda goruyorum . İlgiye karsı ilgi gosterırım

“Reklam Bolumu ( Ozel Ders, Kurs, Sirketleriniz )” sayfasına dön