Ben Hollanda Eindhoven'dayim.guzel dileklerin icin bende cok tesekkur ederim.sansli yazdı:oncelikle hosgeldin arkdsm,,kusura bakma biraz gec yazdim,,,evet burda gercekten guzel paylasimlar var karsilik beklenmeden,,,sannirim hollandadasin kursa gidiyorum fln dedigine gore,,,ins ins ins seninde sinavlarimi kazandim diplomami aldim yazilarini okucaz arkdsm sinav zamanlarin geldiginde,,,saol arkdsm allah razi olsun guzel dilegin icin rabbim sen ve sinava girecek olan tum arkdslarima nasip etsin ins ins ins...hic stres yapma arkdsm okulunda hocalrinda yardimiyla ve tabiki seninde azminle sende gecersin butun sinavlari takir takir merak etme korkma arkdsm,,,evet burdaki dersleride takip ederek kendine ekstra yrdim edebilirsin bizde aramiza katildigin icin tesekkur ederiz,,,eger nerde oldugu belirtirsen hollanda-turkiye rengini ona gore degistittirebiliriz yoneticilerimizden,,,kolay gele...ayisigi yazdı:ben henuz yeni uye oldum siteye, ve cok onemli bilgilerin paylasildigini gordum bu sitede.
ben henuz kursa gidiyorum hic sinava girmedim, insallah bende sizler gibi basarili olurum.
sansli arkadasim sana cok cok bol sanslar diliyorum.ALLAH yardimcin olsun.
insallah bir cirpida alacaksin bu sinavida.darisi bana ve tum arkadaslarima olsun
insallah.gercekten ben cok gerilmeye basladim bu sinav stresi yuzunden.fakat
bu sitede okuduklarim biraz yuregime su serpti.burada emegi gecen tum arkadaslarima
cok ama cok tesekkur ederim.ALLAH cumlemizin yar ve yardimcisi olsun.
insallah bende sizler gibi basariyla okulumu bitiririm.ALLAH cumlemize yardimci olsun.aminnn