belcika oturumuna basvuru evraklari nelerdir

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
oguzhan_38
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: hollanda

belcika oturumuna basvuru evraklari nelerdir

Mesaj gönderen oguzhan_38 »

merhaba arkadaslar
ben 32 yasindayim su an hollandada kaliyorum 7.5 yildir hollanda oturumum var ama suresiz oturumum yok 5 yillik oturumum var ve yakinda bosanacagim ama ben belcikaya gecmek istiyorum,belcikaya gecebilmem icin ne gibi evraklar gerekiyor ve prosedurleri nelerdir yani ben oradan evlilik yapsam oraya direk gecme imkanim varmi oturumunu alabilirmiyim yada belcika oturumunu alabilmem icin ne yapmam gerekiyor,hollandada bir erkek kuaforu dukkanim var ama duydugum kadari ile belcikaya gecebilmemiz icin hollanda pasaportu olmasi gerektigi yoksa gecilemeyecegini duydum bu dogrumu yada evlilik yapsam kisa surede oturum alma imkanimiz olabilirmi
bu konuda bana yardimci olursaniz memnun olurum
simdiden tesekkurlerimi sunuyorum
oguzhan

arar_55
Gonullu
Gonullu

Re: belcika oturumuna basvuru evraklari nelerdir

Mesaj gönderen arar_55 »

arar_55
Gonullu
Gonullu

Re: belcika oturumuna basvuru evraklari nelerdir

Mesaj gönderen arar_55 »

oguzhan_38 yazdı:merhaba arkadaslar
ben 32 yasindayim su an hollandada kaliyorum 7.5 yildir hollanda oturumum var ama suresiz oturumum yok 5 yillik oturumum var ve yakinda bosanacagim ama ben belcikaya gecmek istiyorum,belcikaya gecebilmem icin ne gibi evraklar gerekiyor ve prosedurleri nelerdir yani ben oradan evlilik yapsam oraya direk gecme imkanim varmi oturumunu alabilirmiyim yada belcika oturumunu alabilmem icin ne yapmam gerekiyor,hollandada bir erkek kuaforu dukkanim var ama duydugum kadari ile belcikaya gecebilmemiz icin hollanda pasaportu olmasi gerektigi yoksa gecilemeyecegini duydum bu dogrumu yada evlilik yapsam kisa surede oturum alma imkanimiz olabilirmi
bu konuda bana yardimci olursaniz memnun olurum
simdiden tesekkurlerimi sunuyorum
oguzhan

Once Adi Gecen uluslar arasi sinirsiz yerlesim kartini aliniz sonra bosaniniz Kolay Gelsin

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön