Hollanda'dan MVV basvurusu ıcın bilgi
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda
Hollanda'dan MVV basvurusu ıcın bilgi
ınd ye hollandadan basvuran arkadaslara sorum olacak.
nl de kı esın verdıgı evraklar arasında , trdekı esın turk nufusundan aldıgı turkce aıle nufs ornegı var mı.onu da veren var mı? eger verılıyorsa tercume ettırılıp apostıl vurulması gerekıyor mu? yardımcı olursanız sevınıırm.
nl de kı esın verdıgı evraklar arasında , trdekı esın turk nufusundan aldıgı turkce aıle nufs ornegı var mı.onu da veren var mı? eger verılıyorsa tercume ettırılıp apostıl vurulması gerekıyor mu? yardımcı olursanız sevınıırm.
- Esra70
- NT2
- Turkiye_Sehir: Karaman
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
-
- Mezun-NL
Re: Hollanda'dan MVV basvurusu ıcın bilgi
esra 70 kardes sızın yolladıgınız o belgelerın 2 tanesı yabancı dıl 1 tanesı de turkceydı degıl mı? turkce olanı tercume fılan yaptırmadınız yanı.bırde benım bıldıgım turkce olan apostılle olmuyor.emınmıısnız?yada benmı yanlıs hatırlıyorum?
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: svs
- Yabanci_Ulke: tr
aile nufus toplum kagidini tercüme ettirmenize gerek yok direk gonderin apostil yaptirin ama...
-
- Mezun-NL
hollandadan basvuruda ınd den bırkac kagıt gelıyor ısyerıne fılan doldurtturuluyor.onların ıcınde doktora doldurtturulan bır kagıt var mı?bı ara bır arkadas sankı oyle demıstı.ama esım yok dıyor.yardımcı olurmusunuz.forumda aradım o konuyu ama bulamadım
- Esra70
- NT2
- Turkiye_Sehir: Karaman
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
-
- Mezun-NL
kardes dosgru ind den gelen forumda doktorunun dolduracagi yerde var zaten o sayfada pek bisi yazmiyor adresini felan yaziyor kasesini vuruyor ayrica aile nufus toplum kagidini esine gondermen gerekiyor apostil yaptirman yeterli tercume ettirmene gerek yok ....
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
-
- Mezun-NL
trabzonlu gardas basvuruyu carsamba yapiyoruz amsterdamdan ins en kiza zamanda cikar basvuru gelismelerini hangi evraklarla basvurdugumu yazarim ... sen naptin ne asamdasin ?