Belcika ehliyet degisimi...
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: belçika gent
Belcika ehliyet degisimi...
Arkadaslar belcikaya geldim evraklarimi filan teslim ettim de bir sey merak ediyorum giden arkadaslar bilirler bu ehliyetimizi oturum aldikdan sonrami degistiriyoruz tr ehliyeti ile surmek yasak sanirim bu konuda bilgisi olan varmi
- muzaffer
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen/Noord
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: belçika gent
Re: Belcika ehliyet degisimi...
ehliyet b sinifi merak ettigim iste dedigin gibi tr den geldikden sonra burada ay surup suremedigimiz illa beklicezmi ki oturum cikip ehliyetin degismesini
- muzaffer
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen/Noord
hayır 3 ay gecerli kullana biliyorsun burda ehliyetini
- unknown
- NT1
- Turkiye_Sehir: Türkiye-FatSa
- Yabanci_Ulke: Belgium-Beverlo
6 ay kullanabiliyorsun ben ilk geldigimde polis kontrolunde soylenmisti bana.. Zaten oturumunuzu aldiktan sonra ehliyetini degistiriyorsun fakat dikkat et kirik bukuk olmasin bana cok sorun yaptilar ama zar zor degistirdiler (:
Misyonumuz al sancakli bayrak..
ALLAH'in onunde egiliriz ancak.!!!
ALLAH'in onunde egiliriz ancak.!!!
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: bremen
selamlar, ben almanyada oturuyorum, burda türk ehliyetini degistirmek baya zor, sinava falan girmek gerek, baya pahaliyada geliyor.size sorum, eger oturumu 1-2 ayligina belcikaya aldirsam orda ehliyeti degistirebilirmiyim? ne kadar sürer degistirme islemi?
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: almanya
arkadaslar bize yardimci olursaniz seviniriz turk ehliytimizi belcikada nasil degistire biliriz ama almanyada oturuyoruz ne yapmamiz gerekiyor burada sinav kosullari cok zor yardimlarinizi bekliyoruz
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke:
arkadaslar belediyeye ehliyetimi ve tercumesini 2.5 ay once verdim. gidip soruyorum hala gelmedi diyorlar. bukonuyu nereye sorabilirim?
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Dortmund / Deutschland