Uitzendbureau
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: rotterdam
Uitzendbureau
Arkadaslar Oturum Kartimi aldim . Ancak bugun bir kac uitzendbureau suna gittim hepsi hollandaca sart kosuyorlar , Turkiyeden gelipte hollandaca bilmeyenler nasil is buldular yillar boyunca burda ?
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: Uitzendbureau
Hollandacasi olmayanlar icin standart olan isler malesefki ya fabrika yada temizlik..!
insallah tez zamanda kendine gore guzel bi is bulabilirsin..!
kolay gele
insallah tez zamanda kendine gore guzel bi is bulabilirsin..!
kolay gele
-
- Beginner
iyi derecede ingilizce biliyorum ancak fabrika isini nasil bulabilirim bilgisi olan var mi bir web sitesi var mi bununla ilgili yada rotterdam ve civari onerebileceginiz bir yer?
- darısıbasima
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: turkiye
eemayda kardes zorunlu olmadigin surece part time is bul .... hollandacayi ogren isler sana gelsin ... roterdami bilmiyorum amsterdam da olsaydin calisdigim yerdeki patronlara soylerdim ... olur yada olmaz ... hayirlisi ... Ne guzel Ingilizce biliyorsun isde biraz hollandacan olunca 5 ay okula gidince iyice sokersin isler 1den 1000 olur ... Fabrikada curume sabretmesini bil ..
Yorum yazanıda yazmayanıda goruyorum . İlgiye karsı ilgi gosterırım
- 2run34
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tokat
- Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)
eemayda yazdı:iyi derecede ingilizce biliyorum ancak fabrika isini nasil bulabilirim bilgisi olan var mi bir web sitesi var mi bununla ilgili yada rotterdam ve civari onerebileceginiz bir yer?
Slm arkadasım eger ingilizcen varsa forumda kayıtlı olan leonardo ile paslas ingilizce is ilanları sitesi onda mevcut saolsun bana cok yardımcı olsu hatta birinde is bile buldu basvurdum hemen aradılar maas 1700 idi baslangıc olarak is bilgisayar isiydi herseyde anlasmıstık ama gel gelelim bana cok uzak kaldıgı icin vazgecmek zorunda kaldım...Allah yardımcımız olsun...
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
-
- Beginner
yardimlariniz icin tesekkur ederim .
darisibasima sabrediyorum ama nereye kadar butun gun evde bos bos oturuyorum okula subat ayinda baslayacagim en azindan subata kadar birseyle yapmak istiyorum part time olarak.
2run34 sana da sagol
o zaman leonarda arkadasimiza da burdan soralim linkleri yazarsa hepimizle ayni anda paylasmis olur..
darisibasima sabrediyorum ama nereye kadar butun gun evde bos bos oturuyorum okula subat ayinda baslayacagim en azindan subata kadar birseyle yapmak istiyorum part time olarak.
2run34 sana da sagol
o zaman leonarda arkadasimiza da burdan soralim linkleri yazarsa hepimizle ayni anda paylasmis olur..
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
www.xpatjobs.com, www.huxley.com, www.careerbuilder.nl, www.monsterboard.nl, www.undutchables.nl adreslerinde bazi zamanlar ingilizce isler cikmaktadir. Selamlar
Leonardo
Leonardo
- 2run34
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tokat
- Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)
leonardo06 yazdı:http://www.xpatjobs.com, http://www.huxley.com, http://www.careerbuilder.nl, http://www.monsterboard.nl, http://www.undutchables.nl adreslerinde bazi zamanlar ingilizce isler cikmaktadir. Selamlar
Leonardo
Emegine saglık leonardo gercekten cok ise yarayacak bu bilgiler tüm arkadaslara...(Bu adreslerde turkce islerde cıkmaktadır...)
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.