selam arkadaslar
hollanda pasaportunun alma sartina baktim sizde bakin.ilgilenen arkadaslar iyi okusun lutfen ve yorumunuzu bekliyorum.acaba hollandada uc yil dolmadanda basvuru yapilabilirmi.
1. Partners van Nederlanders
Als u ten minste drie jaar onafgebroken bent gehuwd en/of samenleeft in Nederland met dezelfde Nederlandse partner, kunt u een verzoek tot naturalisatie indienen. In het geval van een huwelijk mag de samenwoning ook in het buitenland zijn geweest
nikah tarihi 02/03/2006
hollandaya gelis 29/04/2008
hollanda pasaportu
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: hatay
- Yabanci_Ulke: oss/hollanda
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: hollanda pasaportu
bilen varsa bende ogrenmek isterim acikcasi ama sanmiyorum 3 yil dolmadan basvuru yapilamiyo diye biliyorum ama ins ins ins oyle bi sansimiz vardir,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: hatay
- Yabanci_Ulke: oss/hollanda
sansli benim umudum var.ustune dussek aslinda olabilir.iyice arastirmak lazim kime sorsan kesin konusamiyor.insallah hayirlisiyla olur.cunku hollanda pasaport kanunu degisiklik yapacak
yani zorlastiracaklar.
yani zorlastiracaklar.
- D-lis
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Hollanda
- Yabanci_Ulke: Hollanda
3 seneden once olmaz. Zaten gosterdigin yazida "ten minste" yaziyor. Yani en az 3 sene sonra pasaport aliniyor ve bundan once alinmaz anlamina geliyor. Ustelik inburgeringsexamen A2 alinmis olmasi lazim ama gordugum kadariyla bu sende sorun degil.
Birde bu kadar kisa surede bu kadarini basardiginiz icin tebrik ediyorum. Yolunuz acik olsun
Birde bu kadar kisa surede bu kadarini basardiginiz icin tebrik ediyorum. Yolunuz acik olsun
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Hollanda/ Amsterdam
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
beraber yurtdisinda da olabilir sozunden tr de gecen sureyi dahil ediyorlar diyemezsin. resmen evli olarak, esin hollandada sen tr deyi kastediyorsan olmaz. yurtdisinda beraberden kasit, tr de veya baska bir yerde esinle beraber yasamak. yani hollanda pasaportlu biriyle yurtdisinda baska bir adreste beraber yasamak. boyle bir durumda da basvurabilirsin diyo. ama sen tr de esin hollandada ayri ayri adresler olmaz.