saol tatlim sevincimi sizlerle paylastikca dahada mutlu oluyorum biliyorumki benim kadar seviniyosunuz sizlerde,,,darisi herkesin seninde basina ins ins ins canim,,,evet degdi walla bide soyle okuluma baslasaydim duzenli sekilde gidip gelmeye baslasaydim artik hersey yoluna girmis olucak tatlim,,,,siirtli sahra yazdı: TEBRIKLER.canim gozun aydin nasil sevindim bilemezsin..darisi hepimize ins...muradina erdin..bu kadar beklemeye emege degmistir
sonunda aliyorum diplomayi !!!
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: sonunda aliyorum diplomayi !!!
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Hollanda
oncelikle tebrikler snasli arkadasim fazla mesaj yazamasamda burda ki yazilari herkesi takip ediyorum benimde diploma geldi bende 14 aralikda kismetse gidip alicam aksam valla insanin ustunden buyuk bi yuk kalkiyo benim bi sorum var biz simdi bu diplomayla pasporta muracaat yapabilio muyuz Allah herkese bu yolda yardimci olsun bende once turkiyede sinava girdim sonr aburda Roc de okula gittim ve sonunda diplomami aldim kismetse yazin izinden sonrada ehliyete basliycam benim icin diploma buyuk bi hediye oldu kizimin hediyesi 2 aylik kizim var dusunuyodum bu porfolio sinavini alamazsam kizimi nereye birakicam diye Allah beni sIKIntida birakmadi cok sukur rabbime herkerse bol sans bol basari mbo icin haftada akc un okula gitmek gerekio acaba bende niveau1 den baslamak istiyorum ama dilim cok ii degil rocde hic kimsenin bisey ogrettigi etigi yok kendi cabamizla iste
- sansli
- Ogretmen
saol arkdsm allah razi olsun,,,bende seni tebrik ederim gozunaydin ve bebisini saglikla huzurla buyutmek nasip etsin rabbim ins ins ins,,,evet eger 3 sene(esin nl vatandasi ise) hollandada ayni adresde kaldiysan esinle birlikte bu diplomayla basvurabiliyosun,,,mbo nun 2 secenek hakki var biri haftada 5gun okula gidiliyo digeri haftada 1 gun yada 2 gun okula gidiyosun bikac gun de ise gidiyosun bu secenek senin icin daha uygun sanirim bebegin varmis madem,,,1 gun okul 1-2 gun pratik icin ise gidersin parttime senin icin iyi olur boyle diye dusunuyorum,,,sectigin meslege gore niveau seviyesi degisiyo 1 var 2-3-4 ama bu niveaular meslek niveau su yani okulun zorluk derecesini anlatiyo mesela administratie medewerker bolumu var 1 sene niveau 1 diyo bu o bolumun cokda zor olmadigini gosteriyo,,,ama mesela kinderopvang dusunuyosan niveau 3-yada 4 istiyo buda o bolumun biraz daaha zor oldugunu agir oldugunu gosteriyo gibi,,,,sen hangi meslegi dusunuyosun varmi kafanda istedigin bi meslek,,,tan_mer yazdı:oncelikle tebrikler snasli arkadasim fazla mesaj yazamasamda burda ki yazilari herkesi takip ediyorum benimde diploma geldi bende 14 aralikda kismetse gidip alicam aksam valla insanin ustunden buyuk bi yuk kalkiyo benim bi sorum var biz simdi bu diplomayla pasporta muracaat yapabilio muyuz Allah herkese bu yolda yardimci olsun bende once turkiyede sinava girdim sonr aburda Roc de okula gittim ve sonunda diplomami aldim kismetse yazin izinden sonrada ehliyete basliycam benim icin diploma buyuk bi hediye oldu kizimin hediyesi 2 aylik kizim var dusunuyodum bu porfolio sinavini alamazsam kizimi nereye birakicam diye Allah beni sIKIntida birakmadi cok sukur rabbime herkerse bol sans bol basari mbo icin haftada akc un okula gitmek gerekio acaba bende niveau1 den baslamak istiyorum ama dilim cok ii degil rocde hic kimsenin bisey ogrettigi etigi yok kendi cabamizla iste
hollandadayim(2008-5)
- sengul79
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda*Dordrecht
hayırlı olsun sanslı
darısı bizlerin basına insallah
bende persembe portfolio ya girecem
insaallah insaallah insaallah
- sansli
- Ogretmen
ayyy canim yoksun coktandir nasilsin iyisin ins ins ins???sengul79 yazdı:hayırlı olsun sanslı
bitek portfolio mu kaldi digerleini hallettinmi?
ins ins ins icten diliyorumki kazanirsin bu sinavinida hayirli haberlerle donersin sitemize...
hollandadayim(2008-5)
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Hollanda
vala ben daha mbo yapmaya kesin karar vermedim sadece bi dusunce suan bebegim cok kucuk onu briakacak bi yer yok kresede vermek istemiyorum aklim he onda kalicak cunku simdilik bakicam seneye keisn muracaat yaparim bengeleli daha 2 bucuk yil oldu seney tam uc yili dolduruyorm bakalim herseyin hayirlisi seneye paporta 500 liraya cikiomus ama bi sekilde alicam artik darisi benim iciin ehliyet sinavina bakalim izinden sonrada ehliyete basliycam ehliyetide alim rahatlarim sen bak ne guzel sansli kardesim ahliyetide almissin sana bi sorum olcak ehlyeti hollandaca mi aldin yoksa turkce mi giridn sinava ben hollandaca alamyi dusunuyorum ama korkuyorum bakalim darisi ehliyetin basina
- sansli
- Ogretmen
anladim cnm,,,evet ben buraya geldikten 3ay sonra okula basladigim ilk gun ehliyetede basladim ehliyet benim icin cok onemliydi (birazcik araba manyagiyimda) oyuzden once onu hallettim gelir gelmez...dili ozaman iyi bilmedigim icin teori sinavini turkce yaptim,hocamda turk bi bayandi aama direksiyon sinavinda biraz hollandaaca konusmalisin cunku examenatorler hollandali olunca sinavda hollandaca oluyo,,,umarim en kisa zamanda alirsin ehliyetini,,,
hollandadayim(2008-5)