LUTFEN Durumuzu Belirtin?
Moderatör: sansli
-
- Mezun-NL
Re: LUTFEN Durumuzu Belirtin?
Tebrik ederim arkadasim insallah hayirlisiyla vizenide alirsin Sevgiler..
..BiLGi PaYLAsTIKCa CoGaLIR..
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: osmaniye
- Yabanci_Ulke: belcika hamont
ufoss selam.
ben sinava girmedim ama belcikadayim simdi geleli 2 hafta oldu. bende yesillenmek istiyorum.illaki sinava girenmi yesilleniyor naapmam gerekiyor kendimi renksiz gormek istemiyorum. herkes renkli
ben sinava girmedim ama belcikadayim simdi geleli 2 hafta oldu. bende yesillenmek istiyorum.illaki sinava girenmi yesilleniyor naapmam gerekiyor kendimi renksiz gormek istemiyorum. herkes renkli
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
sen mezunsunnnbener can yazdı:ufoss selam.
rengini degistirdimmm
kolay gele
-
- Beginner
selamlar ben yenıyım sınava gırmedım cunku nt2 dıplomam vardı nl daha once ogrencı olarak vıze almıstım sımdı de aıle bırlesımı ıcın muraacat ettım ve hala daha beklıyorum 10 09 2007 tarıhınde muracaat ettım eksık evrek cıktı gonderdık ıstedıklerını ve hala cevap yokesım hafta da 2 kere arıyor bugun de arayacak ınsallah ıyı bır sonuc alırız ınsallah sınava gırmedıgım ıcın problem cıkarmazlar cunku zaten nl konusabılıyorum.
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Turkiye-Ankara
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Eindhoven
merhaba ugur abı ınan cok uzuldum.cunku bende sıtemız sayesınde sınavı kazandım vızemde cıktı ama henuz almadım.herzaman duacınızım.
-
- Beginner
selamlar ben araniza yeni katildim, sinava esim girecek , simdi istanbulda kursa gidiyor, umarim oda en kisa zamanda yesillenir, sitede emegi gecen herkese tesekkurler.
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
Desen sende gonullulerdensin... Ufoss ailesine Hosgeldinizsanem_orhan yazdı:selamlar ben araniza yeni katildim, sinava esim girecek , simdi istanbulda kursa gidiyor, umarim oda en kisa zamanda yesillenir, sitede emegi gecen herkese tesekkurler.
Insallah esin senin ve site kurs destegiyle kazanacak....
Sizde paylasimlarinizi esirgemeyin....
- pars
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: Izmir
- Yabanci_Ulke: Hollanda