IKS den basvuru ( resimli )
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
IKS den basvuru ( resimli )
alper68 arkadasin cekmis oldugu resimler
arkadaslar ılk ıkı resım ankara kızılay tuna cad. no 10 adlı sıcıl genel mudurlugu yanı yabancı dılde ıyı hal kagıdını alcagımız yer
uc ve dorduncu resımler de randevu aldıgımız ıks fırmasının adresı evraklarımızı buraya teslım edıyoruz gazıosmanpasa mahatmagandı cad. no 40 arkadaslar apostıl olacak bına adlıye sarayını cekememedım acelem vardı apostıl ıcın hakımı komısyon baskanına yetısmek ıcın o yuzden saygıalr
arkadaslar ılk ıkı resım ankara kızılay tuna cad. no 10 adlı sıcıl genel mudurlugu yanı yabancı dılde ıyı hal kagıdını alcagımız yer
uc ve dorduncu resımler de randevu aldıgımız ıks fırmasının adresı evraklarımızı buraya teslım edıyoruz gazıosmanpasa mahatmagandı cad. no 40 arkadaslar apostıl olacak bına adlıye sarayını cekememedım acelem vardı apostıl ıcın hakımı komısyon baskanına yetısmek ıcın o yuzden saygıalr
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
Re: INS den basvuru ( resimli )
çok tskler alper ellerıne saglık.gidecegımız yerı bılmıyoduk sayende ögrendık yanı bulabılırz.tekrar tesekkürler
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: INS den basvuru ( resimli )
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: IKS den basvuru ( resimli )
önemlı degıl arkadasım elımızden gelenı yapmaya calsıyoruz hepmız ıcın burdayız bızzzzz
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: osmaniye
- Yabanci_Ulke: belcika hamont
y aalper iks binasindaki guvenlik hic kiyafetini degistirmiyomu ya surekli siyah takim giyyor. biz agustosun sicaginda gittik yine siyah takim vardi hala siyah takim giyyo. mafya gibi hani bi dizi vardi starda esmer diye ayni ona benzetmistim ben onu.... neyse eline yuregine saglik resimlerde kaliteli cikmis yani diyemeden gecemedim...
- sekerpinari
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda-denhaag
alper arkadasim ellerine fotografina saglik cok yarali bir bilgi olmus kalay gelsin iyi calismalar
benim yasama sevincim senden kaynaklanan bir duygu degil bu benim dogamda var
http://www.sekerpinari.azbuz.com
http://www.sekerpinari.azbuz.com