Belçikada Üniversite Eğitimi
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
Re: Belçikada Üniversite Eğitimi
ılk sene hızlandırılmıs dıl egıtımı alıyosun( flamanca) sonra bı sınav var dıl sınavı onu gectıgın takdırde ıstedıgın bolume kayıt yaptırabılıyosun.. eger flamaca bılıyosan sadece sınava tabı oluyosun hızlandırılmıs kursa gıtmene gerek kalmıyor.. onemlı olan dıl kursundan sonrası tabı... benım arkadaslarım cok zorlandı orda unıversıte okurken.. allah yardımcın olsun.. ınsaallah basarırsın..
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belcika
Re: Belçikada Üniversite Eğitimi
yabanci bi dille herhangi bir bolum okmak cok zordur bilirsin. bide gentte cok turk var.. hep onlarla muhatap oldugun icin dilin cok gelisemio malesef..