Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Re: Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )

Mesaj gönderen nevilen »

Merhaba Sevgili Zeyna

O konuyu arkadasina sorabilirsen sevinirim.Ogrenmemizde fayda var.
Ben bu konulari biraz unuttum ve ben basvururken hanimin kontrati vardi ve maasi normaldi.Onun icin
fazla arastirmadim.Ama simdi lazim oldu.
Cunku ben 2 defa red aldim 2 side bos seylerdendi.gecen yillarda maas kontrati dahi istemediler
bircok arkadasdan.Bazilarimizdan 3 aylik maas bordrolari istendi.Basvurursam bendede istenir tahmin ediyorum.Cunku calismadigi donemde sigortadan parasini aldi.Tahmin ediyorum bunu gorurler calisip calismadigini ogrenmek isterler.
Senin esin cok guzel bir maas aliyormus.Benim esim eger bu 2 haftada is bulabilirse 4 Ocakta bebekleri krese verebilecek maasina gore kres ucreti hesaplanacak.Yoksa tekrar siraya girmek gerekiyor.Kreste yer bulmak cok zor.Ozel kreslerde cok pahali.Bzen 1 bebeklik yer oluyor ama uymuyor.1 bebek biyerde digeri baska yerde ters oluyor.Bu cok kotu.Yani bebekler icin is bulmak durumunda.Calistigi taktirdede bende basvuru yapmak istiyorum.Zira onlar benden ek evrak olarak 3 aylik maas kagitlarini isteyene dek 3 ay doluyor.Gecen tecrubelerimden biliyorum.

Dilerim bu konuyu ogrenebiliriz.Fark ettigim forumda bircok kisi Belcikaya basvuruyor fakat kimse bu konuyu NL gibi net bilmiyor.Bazi arkadaslar link vermisler fakat linklerde hic bir bilgi yazmiyor.

Hepinize Sevgiler.Kolay Gelsin

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nevilen »

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Mesaj gönderen zeyna »

12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nevilen »

Ceyk001 kontrati ve maas kagitlarini basvururken mi verdin yoksa sonradan ek evrak olarak mi?
Ve bu calisma kagidi nedir ceyk001?anlatir misin bunu?maas bordrosu calisma kagidi olarak gecmiyor mu zaten?

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nevilen »

Sevgili Zeyna

Is konusunun gerekli oldugunu dusunuyorum.Ama acil yani yok.Onlar isteyene kadar 3 ay zaten oluyor.
Ben esim calisir calismaz basvuruda bulunucam.yani is konusunda ya istemezlerse diye riske atamayiz.onlar isteyene kadar ya elimizde olmus olur ya biraz bekleriz.gecen sefer 10 gun kadar beklmistik son maas bordrosunu sorun olmadi.2 tane bebegimiz var illaki goz onunde tutmalari lazim.
Sartlari yerine getirmek icin ugrasiyorum boyle.Eksik bisey olmasinda beklerken oylemiydi boylemiydi dusunmiyelim.Cunku o vakitler daha sikintili oluyor.

Bu tur seyler bircok kisinin basina geliyor.Hangi insanin hangi durumda oldugunu bilmiyorlar.Bize dusen sabirli olmak.

Kullanıcı avatarı
atabilgin
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: belçika-zele

Mesaj gönderen atabilgin »

Kullanıcı avatarı
atabilgin
Mezun-BE
Mezun-BE

Kullanıcı avatarı
atabilgin
Mezun-BE
Mezun-BE

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nevilen »

Sevgili Ceyk001

Esinin is durumunu gosteren belgeyi senden istemelerinin ozel bir sebebi var sanirim.Iks nin sayfasinda goremedim hic,zaten orda Aile birlesimi vizesi dokuman listesinide goremiyorum,sorun bendede nerde
anlamadim.Herkesten isteyeceklerinide sanmiyorum.Hic olmassa basvuruda isteyeceklerini sanmiyorum.Senin esin Belcika vatandasi mi Turk pasaportuna mi sahip bilmiyorum ama burdada bir fark olabilir,cunku Ab pasaportlulara biraz daha farkli oluyor islemler.Konsolosluktata kontrat sorarlar mi sormazlar mi bilmiyorum,ama Belcika vize sartlarinda boyle bir sart yok Hollanda gibi.Istedikleri sey 3 aylik maas bordrosu.
Peki sen bu calistigini gosteren belgeyi belediyeden mi aldin,nerden aldin?Zaman alan birsey mi?

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nevilen »

Sevgili Kardesim

Allah dilerim islerini cok kolaylastirir,ben 2 yildir bu forumdayim.Hic bir kardesin benim yasadiklarimi yasamasini istemem.Inan her adimda sorun yasadim.Bebeklerin pasaportunu alirken dahi problem yaptilar.Ama sanirim ben uzak kaldigim donemde biseyler degismis,ve Tc pasaportlular ile
AB pasaportlular arasinda bazi farklar vardi,,duruma gorede evrak farki olusabiliyor.
Herkese ayni sekilde yaklasmiyorlar.Bunlari takip etmek lazim.

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön