uyum sınavı 2. bölüm denemeler 11 adet
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: uyum sınavı 2. bölüm denemeler 11 adet
2007 den bu yana hep ayni sorular mi cikiyor yani?
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: uyum sınavı 2. bölüm denemeler 11 adet
sinav sorularinda bi degisiklik olmadi..!
100 soru yine ayni..!
kolay gele
100 soru yine ayni..!
kolay gele
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
-
- Beginner
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: SFW
- Yabanci_Ulke: SFWE2
Great Jewelry
Great Jewelry
Jewelry that has not been fracture filled can be cleaned with a solution of ammonia and water.
Use the gentler liquid detergent solution for fracture filled jewelry, such as the tiffany jewelry, because ammonia might eventually either cloud or remove the coating that's been placed on the gemstone. ishiner
Jewelry that has not been fracture filled can be cleaned with a solution of ammonia and water.
Use the gentler liquid detergent solution for fracture filled jewelry, such as the tiffany jewelry, because ammonia might eventually either cloud or remove the coating that's been placed on the gemstone. ishiner