Yeni sitemiz Hakkinda Dusunceleriniz
Moderatör: sansli
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
Yeni sitemiz Hakkinda Dusunceleriniz
Yeni forum sitemiz hakkinda ne dusunuyorsunuz
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
- İletişim:
NE MUTLU TURKUM DIYENE!
ugur abi affina siginarak bir oneri getiricem . sagir sultan bile duymustur son 10 gunde yasanan sehitleri.
biliyorum site sadece yurt disina gitmeye calisan bizler icin egitim sitesi gorevi goruyor.
suan bunlari yazmak bil okadar zor geliyorki bana.elim titirerken yuregimde titriyor. sehitlerin hic birini tanimiyordum ama tanimakda gerekmiyor . ben ulkemin ve benim guvenligimi saglamak adina sinirlarimizda nobet tutan evlatlarimizin hain puuslarla öldürülmesi fikrine tahammul edemiyorum . lutfen bu konu hakkinda dusuncelerini belirtmek isteyen arkadaslarimiza serbest kursu adi alitinda bir bölüm aciniz. bazi konularda bilinclenmek gerektigini dusunuyorumki bunlarin en basinda vatan gelir
belki yazdigim yer amacina uygun bir yer olmamistir ama en uygun baslik burasini buldum simdiden ozur
NE MUTLU TURKUM DIYENE!
biliyorum site sadece yurt disina gitmeye calisan bizler icin egitim sitesi gorevi goruyor.
suan bunlari yazmak bil okadar zor geliyorki bana.elim titirerken yuregimde titriyor. sehitlerin hic birini tanimiyordum ama tanimakda gerekmiyor . ben ulkemin ve benim guvenligimi saglamak adina sinirlarimizda nobet tutan evlatlarimizin hain puuslarla öldürülmesi fikrine tahammul edemiyorum . lutfen bu konu hakkinda dusuncelerini belirtmek isteyen arkadaslarimiza serbest kursu adi alitinda bir bölüm aciniz. bazi konularda bilinclenmek gerektigini dusunuyorumki bunlarin en basinda vatan gelir
belki yazdigim yer amacina uygun bir yer olmamistir ama en uygun baslik burasini buldum simdiden ozur
NE MUTLU TURKUM DIYENE!
- ufoss
- Site Admin
- İletişim:
Re: Yeni sitemiz Hakkinda Dusunceleriniz
Bu konuya bende cok uzuldum... Sitenin ust yazisina bakabilirsin...
Orada kendi capimda duyurumu yaptim...
Serbest kursu basliginida aciyorum.......
Orada kendi capimda duyurumu yaptim...
Serbest kursu basliginida aciyorum.......
-
- Mezun-NL
merhaba bu siteden hicbirsey anlamadim obur site daha iyiydi ve bu sitede eski nikimle giremiyorum:(
- ufoss
- Site Admin
- İletişim:
Bu site yeni oldugundan...
Tekrardan kayit olmaniz gerekmekte..
Zamanla siteye alisacaginiizi umuyorum
Tekrardan kayit olmaniz gerekmekte..
Zamanla siteye alisacaginiizi umuyorum
-
- NT1
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: salzburg-avusturya
senator kardesim; eski siteye ne oldu neden burdayiz bolumu altinda sordugun soruyu detayli bir sekilde bulabilirsin.kolay gelsin
-
- Mezun-NL
kaan30 yazdı:merhaba bu siteden hicbirsey anlamadim obur site daha iyiydi ve bu sitede eski nikimle giremiyorum:(
yeni sitede yeni nick alacaksin kaan30 ve burasi cok guzel olmus eski siteye alistigin icin burasi sana karisik gelecektir daha once forumlari takip eden birisi olarak burasi gayet hos ve gayet acik biraz karistitirsan anlarsin kaan30 arkadasim
..BiLGi PaYLAsTIKCa CoGaLIR..
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: gaziantep
- Yabanci_Ulke: arnhem
-
- Mezun-NL