Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: belçika gent
Re: Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )
Sevgili arkadaslar biliyorum zor bir surec vize beklemekama biraz da iyi yanlarini dusunun yani kendinizi teselli etmek icin sonucta yuvaniz aileniz yani esinize gideceksiniz ama baska yonden bakarsaniz da yuvanizi ailenizi birakip gideceksiniz emin olun ki vize nasil olsa cikiyor 5 ay olmus 6 ay olmus onemli degil ailenizle vakit gecirin onlara cok hasret kalacaksiniz burada bekcikada bizleri zor gunler bekliyor inanin aileye de hasret kaliyor insan kendi tecrubelerimi kisiler fikirlerimi paylasiyorum yanlis anlamayin ana baba gardas hasretligi de zor biraz iyi yonlerini dusunup kendinizi teselli edin biraz hepinize ALLAH sabir versin
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
-
- Mezun-BE
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: belcika
slm arkadaslar araniza yeni katilmaktayim yazilarinizi okudum insallah herkesin vizesi biran önce cikar bende belcika aile birlesim vizesine basvuru yaptim 20 gün falan oldu <.babam 814 £ maas aliyo emeklilik kasasindan bu miktar yererlimi aile birlesimi gerceklestirmek icin??
-
- Mezun-BE
-
- Beginner
hosbulduk tsk ederim ilgin icin ayrica kac aydir bekliyorsun? arkdasim sanirim aile birlesim vizesi icin basvurdun.
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: belçika gent
Arkadasim sanirim emirdaglisin orada zafere sorarsan daha ayrintili bi bilgi alabilirsinmegaadamgibi03 yazdı:slm arkadaslar araniza yeni katilmaktayim yazilarinizi okudum insallah herkesin vizesi biran önce cikar bende belcika aile birlesim vizesine basvuru yaptim 20 gün falan oldu <.babam 814 £ maas aliyo emeklilik kasasindan bu miktar yererlimi aile birlesimi gerceklestirmek icin??
-
- Beginner
-
- Beginner
HAYIR SANDIKLIDANIM ILGINIZ ICIN TSK EDERIM