vıze basvurusu hk :
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda
vıze basvurusu hk :
arkadaslar merhaba :
5 aydır ıs bulmayı bekledık.ve sonunda esım bır ıs buldu fakat 15 subatta ıse baslıcak.ısyerınden gereklı olan belgelerı aldık ve nıhayet basvurumuzu bugun hollandadan posta ya verdık.
sınavın uzerınden yaklasık 4 ay gectı neredeyse sınavın suresı dolacaktı bız ıs bulcagız dıye.arada sırada ufak tefek sorunlar ıle de karsılastık tabı ama onemlısı olan sonuc.bızım ıcın basvuruyu yapacak sartları yerıne getırmek onemlı ıdı.5 ay beklemenın ardından o sartları yerıne getırdık.buruk bır sevınc yasıyoruz.hersey sınavı kaznmakla bıtmıyor ıdı.bır de ıs bulmayı beklıyecektık.sonunda onu da basardık.sımdı topu ınd ye attık bakalım ne zaman cevap gelecek hep bırlıkte gorcez.
sınava gırecek olanlara vıze basvurusu yapmıs olanlara ve benım gıbı uzun bır zamandır ıs bulmayı bekleyen arkadasların allah yardımcısı olsun.butun arkadaslara bol sanslar.
5 aydır ıs bulmayı bekledık.ve sonunda esım bır ıs buldu fakat 15 subatta ıse baslıcak.ısyerınden gereklı olan belgelerı aldık ve nıhayet basvurumuzu bugun hollandadan posta ya verdık.
sınavın uzerınden yaklasık 4 ay gectı neredeyse sınavın suresı dolacaktı bız ıs bulcagız dıye.arada sırada ufak tefek sorunlar ıle de karsılastık tabı ama onemlısı olan sonuc.bızım ıcın basvuruyu yapacak sartları yerıne getırmek onemlı ıdı.5 ay beklemenın ardından o sartları yerıne getırdık.buruk bır sevınc yasıyoruz.hersey sınavı kaznmakla bıtmıyor ıdı.bır de ıs bulmayı beklıyecektık.sonunda onu da basardık.sımdı topu ınd ye attık bakalım ne zaman cevap gelecek hep bırlıkte gorcez.
sınava gırecek olanlara vıze basvurusu yapmıs olanlara ve benım gıbı uzun bır zamandır ıs bulmayı bekleyen arkadasların allah yardımcısı olsun.butun arkadaslara bol sanslar.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
Re: vıze basvurusu hk :
arkadasim simdiden hayirli olsun diyeyim insallah en kisa surede olumlu cevabi alirsin.
ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: svs
- Yabanci_Ulke: tr
kolay gelsin...
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: van
cok sukur abi sonunda basvurdunuz Allah utandirmasin ins en yakin zamnada cevap alirsiniz ,,, allah yardimciniz olsun,,,,
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Hollanda
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
12 ocak 2010 vizem cikti...
- 2run34
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tokat
- Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)
Insallah en kisa en zamanda vizen ciakr da gelirsin.Allah hepimizin yardimcisi olsun.yavuzkoc yazdı:arkadaslar merhaba :
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
-
- Mezun-NL
sonunda ınd ısleme alındı yazısını gonderdı.1 subatta posta ya vermıstık evrakları.9 subatta ınd ısleme alındı dıye yazı gonderdı.ısleme alınıs tarıhı 2 subat yazıyor gonderdıklerı evrakta.
ınd nın en son cevap vercegı tarıh ıse 20 nısan olarak belırtılmıs.80 gun kadar zaman vermısler.ınsallah o kadar bekletmezler.
emınım kı ınd dekıler kafalarına gore davranıyor ve neye gore ıslem yapacakalrını bılmıyorlar.sımdı bahane bulmaya calısacaklardır belkı .tabı ne bahane bulacaklar bende merak edıyorum.hayırlııs ıle zamanla gorecegız.
esı ıs bulmayı bekleyen arkadaslara,sınava gırecek arkadaslara ve vıze basvurusu yapmıs olan arkadaslara rabbım yardımcı olsun.kolaylık getırsın.
butun arkadaslara bol sanslar
ınd nın en son cevap vercegı tarıh ıse 20 nısan olarak belırtılmıs.80 gun kadar zaman vermısler.ınsallah o kadar bekletmezler.
emınım kı ınd dekıler kafalarına gore davranıyor ve neye gore ıslem yapacakalrını bılmıyorlar.sımdı bahane bulmaya calısacaklardır belkı .tabı ne bahane bulacaklar bende merak edıyorum.hayırlııs ıle zamanla gorecegız.
esı ıs bulmayı bekleyen arkadaslara,sınava gırecek arkadaslara ve vıze basvurusu yapmıs olan arkadaslara rabbım yardımcı olsun.kolaylık getırsın.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
arkadasim her nedense red gelen bazi arkadaslarda gosterdikleri sebep hep ayni.yatirilan para kayitta gorunmuyor diyor ve red veriyorlar (yanlisim varsa duzeltim para kaydi diye hatirliyorum) oysa evraklarda maastir kontrattir gosterildigi halde.bir arkadasimiz resmi dairede calisiyor yani devlete bagli onda bile sorun oldu.diger bir arkadasta ozel bir sektordeydi ondada ayni hata olmus ve red gelmis yani evraklariniz tamam kontrat maasda tamam ama hic umulmadik bir yerden hata cikinca red geliyor bende derimki arkadasim esinde buna bir goz attirsin calistigi yerde.ind de bu aralar yogun gecen gittigimde adam demisti.bazi arkadaslarda bayagi heyecana sebep oldu vizenin son gunlere kalmasinda.insallah bu yogunluk bitmistirde seninkide erken cikar
-
- Mezun-NL
slm pasakurt arkadasım.red cıkan arkadaslardakı sorunları arastırdım ve kısıden kısıye degısıyor.ınd dekıler kafalarına gore ıslem yapıyorlar ızlenımı dogdu bende.
esımın calıstıgı ısyerı devlete aıt.esım arastırdı bır sorun yok.yıne de bızım gelecegımız ınd dekı calısanların agzından cıkan bır kac kelımeye baglı oldugu ıcın sadece allaha dua edıyourm kı acemı bırısıne denk gelmeyelım.bızım ıslemlerımız bıraz da sansa baglı.
rabbım butun basvuru yapan arkadaslara ve sınava hazırlanan arkadaslara yardımcı olsun.
esımın calıstıgı ısyerı devlete aıt.esım arastırdı bır sorun yok.yıne de bızım gelecegımız ınd dekı calısanların agzından cıkan bır kac kelımeye baglı oldugu ıcın sadece allaha dua edıyourm kı acemı bırısıne denk gelmeyelım.bızım ıslemlerımız bıraz da sansa baglı.
rabbım butun basvuru yapan arkadaslara ve sınava hazırlanan arkadaslara yardımcı olsun.