Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: belçika gent
Re: Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )
Arkadaslar belcikaya geliyoruz ama sorunlar bitmiyor bir sey sorucam size ben belcikaya geleli 4-5 ay oldu 10 gun once filan esimle capraz sorguya girdik evliligimizin onaylanmasi icin kisaca mulakat yani ve bugun bi kagit geldi postaneden aldik evliligimiz onaylanmamis bazi suphelerden dolayi basina boyle bir sey gelen varmi
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
Tr den evli olarak gozukuyoruz ama belcikada daha evliligimiz onaylanmadi yani prosudur degismis buraya gelince evli oldugunu bildiriyorsun
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Asice bu ne kadar sacma birsey(sana demiyorum tabi bu ileri zekalilara sozum)asicee yazdı:Arkadaslar belcikaya geliyoruz ama sorunlar bitmiyor bir sey sorucam size ben belcikaya geleli 4-5 ay oldu 10 gun once filan esimle capraz sorguya girdik evliligimizin onaylanmasi icin kisaca mulakat yani ve bugun bi kagit geldi postaneden aldik evliligimiz onaylanmamis bazi suphelerden dolayi basina boyle bir sey gelen varmi
Arkadas senin evli oldugunu gordulerde senin vizeni verdiler degil mi.
Ne diye basvurdun vizene ? 'Aile Birlesimi'' degil mi?
Aramizda ''ben bir bakip cikcam'' diye vize basvurusu yapan mi var?
Formul a,b,c,d,e,f,g.... butun bu belgelerde ''evli'' yazmiyor mu?
Eee ne olcakmis dostum?Nolmus inanmamislarsa,inanmasinlar zorlami?
Geri mi yollucaklar seni-oturum mu vermicekler-sosyal yardim mi kisitlancak.
Nedir netice?Bunuda paylasirmisin bizimle.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
bu ne kadar sacma bisey yaaaa,,,inanamiyorum sen bu insanlara devlet olarak bakanlik olarak aile birlesimi vizesi vermissin nedir bu simdi,,,,vizeyi verdikden sonra capraz mulakat yapmakda neyin nesi ne yapicaklarini sasirdilar iyice,,,
eskiden sorarlarmis adama esin en cok hangi yemegi sever diye adam musakka der ayni anda diger kisi kadina sorar en cok hangi yemegi seversin diye kadin makarna der ,kadina sorarlar esin en cok hangi rengi sever diye kadin siyah der ayni anda adama sorarlar en cok hangi rengi seversin diye adam lacivert der ee noldu bunlari birbiri hakkinda bisey bilmiyo demekki sahte evlilik boyle sacmalikmi olur yani ,,,belki kadin musakkayida makarnayida cok seviyodur ama o anda aklina makarna gelmistir onu demistir,,,adam aslinda siyahida laciertide cok seviodur ama o an aklina lacivert gelmistir onu demistir bumudur yani evliligin sahtemi gercekmi oldugunu anlamanin yolu,,,ozaman niye bu insanlarin vizesi aile birlesimi adi altinda verildi...Bukadar sacma sebeplerle insanlarin onune engel koyarak ne kadar mantikli olduklarini gosteriyolar...gecen gazetede okudum belcika yolunu kullananlarin cogalmasi sebebiyle cesitli BAHANELERLE basvurularin % 11 i reddedilmis nedir bu simdi insanlar ailesine kavusmak icin bukadar emek caba sarfederken yillarca beklemeyi goze almisken hakmidir revamidir yaptiklari hic anlamiyorum hiiicc...
eskiden sorarlarmis adama esin en cok hangi yemegi sever diye adam musakka der ayni anda diger kisi kadina sorar en cok hangi yemegi seversin diye kadin makarna der ,kadina sorarlar esin en cok hangi rengi sever diye kadin siyah der ayni anda adama sorarlar en cok hangi rengi seversin diye adam lacivert der ee noldu bunlari birbiri hakkinda bisey bilmiyo demekki sahte evlilik boyle sacmalikmi olur yani ,,,belki kadin musakkayida makarnayida cok seviyodur ama o anda aklina makarna gelmistir onu demistir,,,adam aslinda siyahida laciertide cok seviodur ama o an aklina lacivert gelmistir onu demistir bumudur yani evliligin sahtemi gercekmi oldugunu anlamanin yolu,,,ozaman niye bu insanlarin vizesi aile birlesimi adi altinda verildi...Bukadar sacma sebeplerle insanlarin onune engel koyarak ne kadar mantikli olduklarini gosteriyolar...gecen gazetede okudum belcika yolunu kullananlarin cogalmasi sebebiyle cesitli BAHANELERLE basvurularin % 11 i reddedilmis nedir bu simdi insanlar ailesine kavusmak icin bukadar emek caba sarfederken yillarca beklemeyi goze almisken hakmidir revamidir yaptiklari hic anlamiyorum hiiicc...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
Valla nevilen arkadasim birsey kisitlicak haklari yok geri gonderecek halleri yok saten bu devlet bana 5 yillik kart verdi niye yollasin geri bi hakkimi da sinirlayamaz bakalim arastirsinlar iyice emin olsunlar o zaman onaylasinlar bari ne diyim sizin de dediginiz gibi saten aile birlesim yolu ile geldik bu yaptiklari sacma bari vize vermeseydiniz demi tr den mulakat yapilsaydi bakalim bekleip gorecez gelismeleri yazarim yarin sabah polisligi aricam bilgi alicam
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
umarim hayirli haberlerle donersin sitemize arkdsm,,,biran once islerin olumluya donmesini diliyorum rabbimden ,,,,
hollandadayim(2008-5)
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: belcika
arkadasim benim bildigim kadariyla evliliklerde polis eve geliyormus ama capraz sorguyu ilk duyuyorum hakkinda hayirlisi olur insalah.sorunlarini halledersin 5 yillik oturumunu aldin mi kardesim??
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Ohhooo sen 5 yilligida almisin,hep biz ugrascak degiliz ya,asicee yazdı:Valla nevilen arkadasim birsey kisitlicak haklari yok geri gonderecek halleri yok saten bu devlet bana 5 yillik kart verdi niye yollasin geri bi hakkimi da sinirlayamaz bakalim arastirsinlar iyice emin olsunlar o zaman onaylasinlar bari ne diyim sizin de dediginiz gibi saten aile birlesim yolu ile geldik bu yaptiklari sacma bari vize vermeseydiniz demi tr den mulakat yapilsaydi bakalim bekleip gorecez gelismeleri yazarim yarin sabah polisligi aricam bilgi alicam
Bosver anasini satiim,yerim onlar evlilikten emin olmassa.
Allah Allah
Gelip gitsinler iste,flemencen gelisir.
Merak ettigin seyleri sorarsin,hem hirsizlar falan korkar
Polisler burda takiliyo diye.
Gecende bir arkadas ''elektirik kablolari eskiymis,ev durum belgesi vermiyorlarmis''
diye birsey soylemisti.Seninkide buna benziyor.
Eminim sirf mesai saatlerini oldurmek,calismis gozukebilmek icin bunlari icat ediyorlar.