kutlu dogum haftası
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
Re: kutlu dogum haftası
evet arkadaslar hepinizin mevlid kandili mubarek olsun.arkadasimizin dedigi gibi bol bol salevat getirelim.bende sizlere ozel mevlid kandili sohbeti hazirladim.isteyen burdan dinlesin indirip dinlesin
http://rapidshare.com/files/355641737/m ... i.wmv.html
isteyen bu aksam verilecek olan canli yayindaki sohbeti dinleyebilir.turkiye saati 20:30 hollanda saati 19:30 baslayacaktir.
http://www.cubbeliahmethoca.tv/
ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
http://rapidshare.com/files/355641737/m ... i.wmv.html
isteyen bu aksam verilecek olan canli yayindaki sohbeti dinleyebilir.turkiye saati 20:30 hollanda saati 19:30 baslayacaktir.
http://www.cubbeliahmethoca.tv/
ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
cumlemizden razi olsun.insallah bir kiside olsa faydalanirsa ne mutlu bizlere.sunlarida unutmayalim
nereye gider git yine gelicek bugun uzerinde yururken korktugun kemik yiginlarinin arasina yaticaksin.
herseyin sonu yokluk oldugu halde ondan kar etmeyi umdular.neden butun omurlerini asla kendilerinin olmayacak dunya icin harcadilarda ahireti unuttular..
hirsi birakta yorulma, gecimde tamaha kapilma, nicin malicem cem edersin, kime topladin bilemezsin.rizik vaktiyle ayrildi, suizan faydasiz.her hirs sahibi fakirdir, her kanaatkarsa zengin.
nereye gider git yine gelicek bugun uzerinde yururken korktugun kemik yiginlarinin arasina yaticaksin.
herseyin sonu yokluk oldugu halde ondan kar etmeyi umdular.neden butun omurlerini asla kendilerinin olmayacak dunya icin harcadilarda ahireti unuttular..
hirsi birakta yorulma, gecimde tamaha kapilma, nicin malicem cem edersin, kime topladin bilemezsin.rizik vaktiyle ayrildi, suizan faydasiz.her hirs sahibi fakirdir, her kanaatkarsa zengin.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
butun site arkdslarimin mubarek mevlut kandilini kutlarim,,,
rabbim herkese hepimize sevdiklerimizle ailemizle daha nice guzel gunler daha nice kandiller gormeyi nasip etsin ins ins ins,,,
bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine sinava gireceklere,vize bekleyenlere rabbim yardimci olsun sabir versin,,,vizesi cikanlari sagsalim eslerine yeni hayatlarina yuvalarina kavustursun ins ins ins
rabbim herkese hepimize sevdiklerimizle ailemizle daha nice guzel gunler daha nice kandiller gormeyi nasip etsin ins ins ins,,,
bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine sinava gireceklere,vize bekleyenlere rabbim yardimci olsun sabir versin,,,vizesi cikanlari sagsalim eslerine yeni hayatlarina yuvalarina kavustursun ins ins ins
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
- sengul79
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda*Dordrecht
allah razi olsun kardeslerim siz lerinde Kandiliniz Mubarek Olsun ne guzel dua etmissiniz amin amin amin
- atabilgin
- Mezun-BE
- Yabanci_Ulke: belçika-zele