çok önemli yönetici arkadaşlara

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: çok önemli yönetici arkadaşlara

Mesaj gönderen sansli »

aaay arkdsm ama uzuldum bak simdi gercekten ben sana yazdim yardimci olmak istedim forum kurallari yukarida yaziyo okuyabilirsin dedim,,,geluk ablamiz nezaketen oyle yazmis bende ayni nezaketle karsilik verdim,,,tabiki sen bizim dusmanimiz degilsin bizde senin dusmanin degiliz lutfen yanlis anlama,,,ama eger ozeline bi msj geldiyse bunu belirtmeni istedim sadece cunku uyarilar genelde kisilerin yazilarinin altina site icerisinde yaziliyor...sitede kurucu olan ufoss ve geluk ablamiz var yetkili olarakda hollanda bolumunde ben varim belcika bolumunde unkown arkdsmz var bikac (adlarini hatirlayamadim kusura bakmasinlar arkdslarim) gonullu yetkili onun disinda kimse size uyari yazamaz bunun icin sormustum yanlis anlamayin sakin bende sizi kirmak istemezdim bende ozur dilerim yanlis anlasilma oldu sanirim,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

muratbodrum
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: turkıye bodrum
Yabanci_Ulke: hollanda

tekrar çok özürdilerim

Mesaj gönderen muratbodrum »

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

hayir arkdsm kizma kirilma gibi seyler olmaz cunku herkes burda biseylerin stresi skntisi icinde hepimiz burda birbirimizi hosgoruyoruz biliyoruz anliyoruz cunku birbirimizin halinden,,,kesinlikle ozur dilencek bisey yok ortada bu kural sadece ve gerektigi yerde herkesin yazisinin altina uyariyi yazmak zorundayiz cunku obur turlu basliklar yanlis aciliyo birden fazla ayni icerikde yazi oluyo ve hepimiz aradigimiz konulara ulasmakda zorluk cekiyoruz sizlerde dahil oyuzden site duzen icinde kalsin diye ugrasiyoruz ama kimseyi kirdigini uzdugunu dusunme lutfen,,,eger birileriyle tanismak arrkds olmak yada muhabbet etmek istersen serbest kursu var ordan (anlamli bi baslikla beraber,yani mumkunse yardim,acil yardim,lutfen bakin gibi olmasin) (yardimci olmaya calisiyorum verdigim orneklerle)yazabilirsin yada kisiye ozel msj atabilirsin,,,sormak istdiign konularin basliklarina uygun olarak mesela vize basvurusuyla ilgili bisey sormak istersen vize basvurusu bolumune hollandadaki ogrenmek istedigin kanunlar gibi konulari hollandadaki yasam kanunlar bolumune gibi bu sekilde soracagin sorunun hangi bolume ait olacagina dikkat ederek acabilirsin konularini,,,umarim yardimci olmusumdur,,,tabiki ben yardimci olmaliyim tabiki sanada diger arkdslarimizada zaman ayirmaliyim bu benim gorevim ozur dilemen gerekmez gercekten,,,istedigin zaman sorabilirsin ogrenmek istedigin konulari...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
atabilgin
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: belçika-zele

Mesaj gönderen atabilgin »

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön