Hoe snel diploma halen
U krijgt genoeg tijd om het diploma te halen. Maar niet iedereen krijgt evenveel tijd voor het behalen van het diploma. Hoeveel tijd hebt u? Kijk hieronder wat voor u geldt.
Heeft u het basisexamen van de Wet inburgering buitenland gehaald? Dan moet u het inburgeringsdiploma binnen 3,5 jaar halen.
Heeft u het basisexamen van de Wet inburgering buitenland niet gedaan of niet gehaald? Dan moet u het diploma binnen 5 jaar halen.
Wanneer gaan deze termijnen in?
Woonde u voor 1 januari 2007 in Nederland? Dan gaat voor u de termijn in als u van de gemeente heeft gehoord dat u moet inburgeren. Woonde u voor 1 januari 2007 nog niet in Nederland? Dan gaat de termijn in op het moment dat u de verblijfsvergunning heeft gekregen.
Als u een vergoeding voor de kosten van het examen en de cursus wilt, gelden er andere regels? U moet dan het diploma binnen drie jaar halen.
bu konu hakkindaki dusuncelerinizi bekliyorum,,,simdiye kadar hep roc'lerden,kurslardan,kurs odeneklerinden bahsettik (sanirim eger gozumden kacmadiysa) bunun kimler icin zorunluluk kimler icin gonullu bi durum oldugundan ya hic yada fazla bahsetmedik,,,bu konu hakkinda bilgilerinizi dusuncelerinizi ve yasadiginiz yerin belediyesinin size bu uyum kursu icin ne gibi avantaj yada dezavantaj sagladigini belirtmenizi rica ediyorum,,,boylelikle bu islerle ugrasan arkdslarimizinda bi fikri olusmus olucaktir,,,lutfen katilim gosterin,,,
saygilar ,,,
Uyum kursu zorunlulugu
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Uyum kursu zorunlulugu
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: Uyum kursu zorunlulugu
...
hollandadayim(2008-5)