3. başvuruyu yapıyoruz
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: 3. başvuruyu yapıyoruz
kardesım ınsallah bu sefer kı basvurun hayırlı olcak.sanırım sana kısa zamanda cevap gelır .daha onceden bılgılelrın mevcuttur ınd nın elınde.eksıklerın de yoksa bu sefer olcaktır allahın ıznı ıle.sana sımdıden basarılar ve bol sanslar dılıyourm .
rabbım yardımcın olsun.kolay gelsın arkadasım
rabbım yardımcın olsun.kolay gelsın arkadasım
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: turkiye
hatice kardes oncelikle gecmis olsundurumunuza cok uzuldum nl de muhasebeciler ve avkatlar ozellikle turkler uckagitci nerden biliyorsunuz derseniz ben cok ugrasiyorum ondan ozellikle ejder kose ye gitmeyin eger esinizin calisdigi isyeri belastiendiestden uyari almissa ondan sorun yapiyorlardir size tavsiyem avkata gidin ama turk avkata gitmeyin sakin bir avkat var ama cok pahali eger avkata verecek paraniz yoksa esinizin kaldigi sehirde ind vardir evraklari tamamladiktan sonra oraya goturum evraklarinizin tamammi diye sorabilirsiniz onlar eksik varsa size soyler zaten yoksada orda dosyayi ind verebilirsiniz
- konyali
- NT2
- Turkiye_Sehir: Konya
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
isim vererek b avukati neye dayanarak kotuledin anlamadim arkdsm ama (yanlis anlama o avukatla ne tanismisligim ne bi gormuslugum nede akrabaligim yoktur) benim islemlerimide o avukat yapmisti ozamanlar ve 29 gunde aldim vizemi haa onun yardimi + si oldumu bilemem ama sadece merak ettim neden ozellikle ona gitmeyin dedigini,,,kose yazdı:hatice kardes oncelikle gecmis olsundurumunuza cok uzuldum nl de muhasebeciler ve avkatlar ozellikle turkler uckagitci nerden biliyorsunuz derseniz ben cok ugrasiyorum ondan ozellikle ejder kose ye gitmeyin eger esinizin calisdigi isyeri belastiendiestden uyari almissa ondan sorun yapiyorlardir size tavsiyem avkata gidin ama turk avkata gitmeyin sakin bir avkat var ama cok pahali eger avkata verecek paraniz yoksa esinizin kaldigi sehirde ind vardir evraklari tamamladiktan sonra oraya goturum evraklarinizin tamammi diye sorabilirsiniz onlar eksik varsa size soyler zaten yoksada orda dosyayi ind verebilirsiniz
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
- 2run34
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tokat
- Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
- 2run34
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tokat
- Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)
kose yazdı:hatice kardes oncelikle gecmis olsundurumunuza cok uzuldum nl de muhasebeciler ve avkatlar ozellikle turkler uckagitci nerden biliyorsunuz derseniz ben cok ugrasiyorum ondan ozellikle ejder kose ye gitmeyin eger esinizin calisdigi isyeri belastiendiestden uyari almissa ondan sorun yapiyorlardir size tavsiyem avkata gidin ama turk avkata gitmeyin sakin bir avkat var ama cok pahali eger avkata verecek paraniz yoksa esinizin kaldigi sehirde ind vardir evraklari tamamladiktan sonra oraya goturum evraklarinizin tamammi diye sorabilirsiniz onlar eksik varsa size soyler zaten yoksada orda dosyayi ind verebilirsiniz
Nedendir bilmem ama benim bolgemde de bu avukat icin ayni seyleri diyorlar...
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
-
- Beginner
ben ozellikle isim verdim aslinda daha cok isim verecgim avkat var ama ben genel olarak turk avkatlarin 99 dokuzu boyle onkisiden birinin isini yapiyorsa 9 kisiyi madur ediyorlar yalnizca somuruyorlar gariban insanlari kandiriyorlar benim hollandada gorusmedigim pek az avkat kalmistir turk avkatlardan basediyorum ama ic acici degil yapdiklari ben suanda avkat moszkowicz tuttum beni madur ettiler kac avkat degistirdim onlarin yapamadiklarini ve asla ozmaz dedikleri seyi avkat moszkowicz yapti onun icin diyorumki dikkat edin isiniz onemli ise sakin bir turk avkata vermeyin ben hollandalilari sevdigim icin demiyorum bizim avkatlar sadece somuruyorlar iclerindede ejder kose basda geliyor eger bilmesem gercekten soylemem sadece avkatlar degil turk olarak muhasebecilerde boyle neyse ben soyleyim dustukten sonra insanlar anlar anca
-
- Beginner
beni anca cani yanan anlaya bilir sitedekilere turk muhasebecilerede cok guvenmeyin onlarda cok ic acici degil diye uyariyim dedim baskasinin canini yakmasinlar diye soyledim