vizem iptal olmusss

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
xxELAxx55
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: Belcika

vizem iptal olmusss

Mesaj gönderen xxELAxx55 »

merhaba arkadaslar esım belcıkadakı konsoloslukta vıze red kararının verılmıs oldugunu soyledı gercekten yıkıldım sımdı yenı bı surec gerekıor sanırım artık nasıl yol almalıyız bılmıorum bu konuda yardıma ıhtıyacım var bana daha red kararı oldugu bıldırılmedı bı degısme olmaz sanırım ve hemen yenı bı basvuru yapma hakkım var mı yardımcı olursanız sevınırım coook cok tesekkurler
:cry: :cry: :cry: :geek: :geek: :geek:
29 haziran 2010 vizem cikti
18 eylul 2010 1.ci dugun oldu:)
21 eylul 2010 belcikadayim...
26 eylul 2010 2.ci dugun:):);)
05 ekim 2010 dil okuluna basladim...
10.10.2010 dogum gunum:P...

Kullanıcı avatarı
xxELAxx55
Mezun-BE
Mezun-BE

Re: vizem iptal olmusss

Mesaj gönderen xxELAxx55 »

ya nedn 4 ay sonra red anlamıyorum
29 haziran 2010 vizem cikti
18 eylul 2010 1.ci dugun oldu:)
21 eylul 2010 belcikadayim...
26 eylul 2010 2.ci dugun:):);)
05 ekim 2010 dil okuluna basladim...
10.10.2010 dogum gunum:P...

Kullanıcı avatarı
gulnur55
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Nederland-Zoetermeer
Yabanci_Ulke: Turkiye

Mesaj gönderen gulnur55 »

canim benim cok uzuLdum hayirlisi olsun artik canini sikma hersey yoluna girer bence evraklarinizi hazirlayin yine sansinizi deneyin .
esin sorsun ogrensin arasin neden red edildigini ona gore bir cozum bulursunuz ..
simdiden kolay gelsin canim .. Hersey gonlunce olsun .
-Sinavi kazandim=2009-04
-Vizem cikti=2009-07
-Hollandadayim=2009-07
-Oturum kartimi aldim=2009-07
-5 yillik oturum kartimi aldim.=2010-07
-Ik ben geslaagd voor mijn praktijkexamen
-ik ben geslaagd voor mijn inburgeringsexamen 6/8/2011

Kullanıcı avatarı
atabilgin
Mezun-BE
Mezun-BE
Yabanci_Ulke: belçika-zele

Mesaj gönderen atabilgin »

hatice25
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Erzurum
Yabanci_Ulke: Rotterdam
İletişim:

Mesaj gönderen hatice25 »

fatih12
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: Eskisehir

Mesaj gönderen fatih12 »

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Mesaj gönderen nevilen »

Kardes , Ozl isimli bir uye var onunla iletisime gecin,onada red geldi o Solvit isimli bir kurum ile
Vizesini aldi.Ben 2 defa red aldim,sacma durumlardan.Sizinde boyle sacma bir karar ise Solviti unutmayin.
4 ay tekrar beklemektense 2,3 gun ugrasmaya deger.
Google'a Solvit Belgium yaz ,sayfasi ayrintilari cikar.Esin Flemence yada Ingilizce biliyorsa arasin konussun anlatsin sorunu,onlar ne yapilabilir anlatir.
Dil sorunu yasiyorsaniz,ordan bir tanidiga aratin.Yine olmassa ,sen bana ayrintilarini yaz ,ben sizin yerinize ararim,yada esim arar o Flemence biliyor.
Allah sabir versin.Sakin yilmayin.

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

cok gecmis olsun arkdsm inan cok uzuldum ama nevilen arkdsmznda dedigi gibi yilmayin sebebini ogrenip ona hareket edin belki yeniden basvurmakdan ziyade yapilacak biseyler vardir...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

ozl
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: İstanbul
Yabanci_Ulke: Belçika_Anvers

Mesaj gönderen ozl »

gecmis olsun arkadasim. bu arada baslikta ''vizem iptal olmus'' derken oncelikle vize verildi sonra ipal edildi gibi anlasiliyor fakat yazinin icerigini okuyunca direk vize talebine ret geldigini anladim.

bende ret aldim arkadaslarin dedigi gibi, cok muallakta kaldik yani karara itiraz mi etsek yoksa yeniden mi basvursak diye biraz daha zaman kaybi olcakti ama solvite durumumuzu ayrintili bir sekilde anlattik onlarda ilgili kisilere durumumuzu iletceklerini soylediler. ve onlarda bizden gerekli evraklari istediler. iste ben galiba bu yolda olmuycak fln diye dusunurken 3 hafta sonra pasaportumun fotokopisini istediler. bi iki gune kalmadi ki ret kararinin degistirildigini haber ettiler.

solvitle sadece email ve telefonla iletisim kurduk hic bir sekilde bu evraklari posta ile gondermedik bile. ayrica cok ilgililer Allah onlardan razi olsun. konsolosluktan once solvit haber verdi kararin degistigini. ayrica ben belcikaya geldikten 4-5 ay sonra tekrar telefon actilar esime herseyin yolunda olup olmadigini ogrenmek icin.

ama oncelikle ret kararinin nedeninide bilmek onemli.
2009 Ocak :Basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru

--sewdaa--
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: kastamonu
Yabanci_Ulke: belcıka

Mesaj gönderen --sewdaa-- »

ozl yazdı:gecmis olsun arkadasim. bu arada baslikta ''vizem iptal olmus'' derken oncelikle vize verildi sonra ipal edildi gibi anlasiliyor fakat yazinin icerigini okuyunca direk vize talebine ret geldigini anladim.

bende ret aldim arkadaslarin dedigi gibi, cok muallakta kaldik yani karara itiraz mi etsek yoksa yeniden mi basvursak diye biraz daha zaman kaybi olcakti ama solvite durumumuzu ayrintili bir sekilde anlattik onlarda ilgili kisilere durumumuzu iletceklerini soylediler. ve onlarda bizden gerekli evraklari istediler. iste ben galiba bu yolda olmuycak fln diye dusunurken 3 hafta sonra pasaportumun fotokopisini istediler. bi iki gune kalmadi ki ret kararinin degistirildigini haber ettiler.

solvitle sadece email ve telefonla iletisim kurduk hic bir sekilde bu evraklari posta ile gondermedik bile. ayrica cok ilgililer Allah onlardan razi olsun. konsolosluktan once solvit haber verdi kararin degistigini. ayrica ben belcikaya geldikten 4-5 ay sonra tekrar telefon actilar esime herseyin yolunda olup olmadigini ogrenmek icin.

ama oncelikle ret kararinin nedeninide bilmek onemli.
arkadasım sen sanslıymıssın ne guzel vızenı almıssın.Ben red aldıgımda yanlıs bısey yapmaktan cok korktum ıkılemde kaldım sonra en bastan basladık bakalım hayat bıze neler gosterecek Allah utandırmasın herkesı sevdıgıne kavustursun...
Rüzgar ne kadar sert eserse essın,kayadan goturecegı sadece tozdur!!!

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön