Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
Re: Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
-
- Mezun-BE
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: belcika
arkadaslar dofide dosyami göremiyorum sorun mu var acep_?
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
evet sorun var hiç bir dosya gözükmüyor.megaadamgibi03 yazdı:arkadaslar dofide dosyami göremiyorum sorun mu var acep_?
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: belcika
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Bu nerden cikti kardes?
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: kastamonu
- Yabanci_Ulke: belcıka
arkadaslar gecen gun haberlerde ızledım pasaportların atık cıplı olması gerekıyormus 2010un nısan aynın basında baslıyormus cıp ısı ve bızım ulkemız yetıstırememıs acaba vızemız cıktıgında nasıl gecıs yapacagız bılgısı olan varmı
Rüzgar ne kadar sert eserse essın,kayadan goturecegı sadece tozdur!!!
-
- Mezun-BE
+okula kayit icin oturum beklememe gerek yokmus,oturum gelinceye kadar gecici bi kimlik verdiler,bi dosya kagidi uzerine resmimin yapistirilmis oldugu ve belediye muhuru olan bi kagit, onunla kayit yaptirabiliyomusum,pazartesi gunu icin randevu aldik,insallah hemen baslarim okula,
dofide dosyalarin gozukmemesine gelince hatirlarsaniz benimde aynisi olmustu ve ardindan vizem gelmisti,alper arkadasimiz o zaman bana ya evrak istenecegini yada vizenin verilecegini soylemisti,bence sizler icinde boyle bi durum soz konusu,hepiniz icin dua ediyorum,insallah sevdiklerinize kavuscaksiniz en kisa zamanda,
dofide dosyalarin gozukmemesine gelince hatirlarsaniz benimde aynisi olmustu ve ardindan vizem gelmisti,alper arkadasimiz o zaman bana ya evrak istenecegini yada vizenin verilecegini soylemisti,bence sizler icinde boyle bi durum soz konusu,hepiniz icin dua ediyorum,insallah sevdiklerinize kavuscaksiniz en kisa zamanda,
-
- Mezun-BE
ona bi cozum bulunur arkadasim,vizenle seni gecirmemezlik edemezler,insallah bi problem olmaz yinede--sewdaa-- yazdı:arkadaslar gecen gun haberlerde ızledım pasaportların atık cıplı olması gerekıyormus 2010un nısan aynın basında baslıyormus cıp ısı ve bızım ulkemız yetıstırememıs acaba vızemız cıktıgında nasıl gecıs yapacagız bılgısı olan varmı