3. başvuruyu yapıyoruz

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: 3. başvuruyu yapıyoruz

Mesaj gönderen sansli »

haklisin arkdsm turk muhasebecilerden bizimde canimiz yandi islerini cogu duzgun yapmiyo ama simdi biri ciksa deseki aa niye oyle diyosunuz bizim muhasebecimiz turk ve cok iyi yapiyo isini onada hak vermek gerekir...tabiki hollandalilar daha isi ciddiye alarak yapiyolardir dogrudur...cogu hollandalinin isini duzeniyle cidiyetle yaptigini bende biliyorum,,,sadece merak ettim neden isim verdin diye okadar cani yananin halinden bi cani yanan anlar bizim isimizi dogru durust yaptigi icin sadece merak ettim savunmak icin degil yani,,,tabiki soyliceksin soylicezki baska arkdslarimizinda isleri uzamasin canlari yanmasin,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

kose
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: turkiye

Mesaj gönderen kose »

tkr.sansli senide anliyorum benim istedigim karibanlarin canlari yanmasin ben sunu anlamiyorum kime avkat sorsaniz oturumla ilgili ejder koseyi gosteriyor peki nasil bir avkat desen bilmiyorum diyor cani yanan insanlar soylese herkez duyarli olsa ozaman kimsenin canini yakamaz benim imkanim olsa televizyona cikip karibanlari kandiran avkatlari ve muhasebecileri anlatsam soylesemde kimse onlara gitmese bak ozaman nasil kandiracaklar insanlari benim isyerim oldugu icin 4 tane muhasebeci degistirdim bir yil icinde ya insan gozume bakarak yalan soyluyor dosyayi alirken oyle bir anlatiyorki aldiktan sonra hic ilgi yok yada bilmiyorlar yanlis hesap yapiyorlar surekli odetiyorlar yalniz ben soylemiyorum arkadasim butun komsularim sikayetci

kose
Beginner
Beginner
Yabanci_Ulke: turkiye

Mesaj gönderen kose »

ben yalnizca ejder koseyi soylemiyorum ben butun turk avkat ve muhasebecilere dikkat edin diyorum burda ikiside cok onemli gecen gun tr1 diye bir kanala cikmisti avkat programin sonuna yetistim arayip rezil edecektim canli yayinda ama olmadi neyse arkadaslar ben boyleyim ben insanlari uyarmakdan geri kalamiyorum banane diyemiyorum cevremede soyluyorum bakin bu avkat boyle bu muhasebeci boyle diyorum kendileri bilir gitmek isteyen zarara kendi rizasiyla gidene merhamet edilmezmis,,benden uyarmak

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Yabanci_Ulke: Belgium

Mesaj gönderen zeyna »

12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

hatice25
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Erzurum
Yabanci_Ulke: Rotterdam
İletişim:

Mesaj gönderen hatice25 »

Kullanıcı avatarı
xxELAxx55
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: Belcika

Mesaj gönderen xxELAxx55 »

İNS CANIM GELISMELERI BILDIRIRSEN SEVINIRIM EN KISA ZAMNDA SONUC ALMAN DILEGIYLE... KOLAY GELE

Not;lutfen iletilerinizin sadece vurgu yapmak istediginiz yerinde buyuk harf kullaniniz ,,,iletinizin tamaminda buyuk harf kullanmak forum kurallari geregince site icerisinde bagirmak anlamina geldiginden yasaktir,,,anlayis gostereceginizi umar tesekkur ederiz...
saygilar
sansli...
29 haziran 2010 vizem cikti
18 eylul 2010 1.ci dugun oldu:)
21 eylul 2010 belcikadayim...
26 eylul 2010 2.ci dugun:):);)
05 ekim 2010 dil okuluna basladim...
10.10.2010 dogum gunum:P...

--sewdaa--
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: kastamonu
Yabanci_Ulke: belcıka

Mesaj gönderen --sewdaa-- »

benımde 3. basvurum arkadasım ıns bu sefer olur.ALLAJ bı bızı deıl butun sevenlerı kavustursun cunku cok zor Allah yardımcımız olsn...
Rüzgar ne kadar sert eserse essın,kayadan goturecegı sadece tozdur!!!

hatice25
NT3
NT3
İletişim:

--sewdaa--
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: kastamonu
Yabanci_Ulke: belcıka

Mesaj gönderen --sewdaa-- »

yasım kucuk gelıo onun dısında bı sorun yok bu sorundan dolayı elımız kolumuz baglanıo mecbur yasını bekle dıolar
Rüzgar ne kadar sert eserse essın,kayadan goturecegı sadece tozdur!!!

hatice25
NT3
NT3
İletişim:

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön